Fontolva haladó

A nap kérdése

A Fontolva Haladó Crew kampánycsend előtti szavai

2010. április 9. 1:20 / Fontolva Haladó

Péntek éjféltől kampánycsend, így megragadjuk az utolsó pillanatokat arra, hogy szóljunk. A Fontolva Haladó többé-kevésbé világhírű szerzői és szakértői következnek. (A cikket Donald kacsás képekkel illusztráltuk.)

„permanens kihalás, váteszi erőfeszítések”
Constantinovits Milán

Némi, húsvétról maradt, magas oktánszámú ital felett elmerengve a következő, atombiztosnak tetsző prognózist rögzíthetjük. A voksolás biztos győztese egyértelműen a Fidesz lesz, meglátásunk szerint jelöltjei majdnem az összes egyéni választókörzetben győzelmet vagy legalább első helyet érnek el. A leadott szavazatok 58-61 százalékát fogja begyűjteni a Viktor vezette narancskonzervatív mamutpárt. Vagyis nem lesz kétharmad, ám ezért nem az álláspontunk szerint sürgősen pártjelvényragasztó-kisiparossá lefokozandó Kubatov Dzsí a felelős, hanem az utóbbi hetekben megerősödő zöldhullám. (Erről később.) Második helyre a radikálpopulista Gyorsvona száguldhat be, jóslatunk szerint 15-18 százalékkal. Egyéni körzeteket tekintve Borsodban és Hevesben akár az élen is végezhetnek a jobbikosok, ami muníciót adhat a két forduló közötti Fidesszel való (előre borítékoltan sikertelen) egyezkedésekhez. A dobogó harmadik lépcsőjére az utolsókat rúgó, morálisan megszopkodott, majd kiköpetett szocialistákat prognosztizáljuk, 14-17%-kos "eredménnyel". Esetleg a battonyai (Karsai Búzatüzelő József) vagy az angyalföldi (Tóth Jóska) körzetekkel vigasztalódhatnak, bár ezeken a helyeken is csak az első fordulóban kerülhetnek az élre. Praktikussági okokból kedvező lesz az alacsony mandátumarány számukra, hiszen a különféle büntetőjogi eljárások és a permanens kihalás miatt így is épphogy feltölthetik a rendelkezésre álló helyeket. Negyedik bejutóként számolunk az LMP-vel: a tényszerű program helyett ordító vákuummal bíró (szinesztézia!), trendien alter handabanda 5-7%-ot jelenthet nekik. Az MDF néven futó adminisztratív képződményt 2-4 százalékra valószínűsítjük; egy biztos: nem Retkesnek majd örömükben... A Civil Mozgalom nem ér el számottevő eredményt. Prognózisunk királyi (nem az andrási!) többes számát Horváth Adolf okozza, aki Török Gábor szellemeként reinkarnálódva segítette váteszi erőfeszítéseim.

állatkerti várakozások
Pelikán József

Édespofák ezek a kollégák, hogy csütörtök este rángatnak fel a gáton, hogy „te Józsi, ha nem akarod lemosogatni a kampánycsend-sértésért járó bírságot, akkor mostan somjál még oda". Legyen. Már most a legnagyobb izgit az okozza, hogy biz a Jobbiknak köszönhetően a Jóisten állatkertjének egy igen válogatott része fog általesni az országgyűlés szimbolikus bejáratán (no nem az összes olyan, de mondjuk a szkinhed Zagyva Gyula minket pl. zavar, Novák Előd is inkább foglalkozhatna azzal, hogy diplomázzon, nem is beszélve Szegedi Csanádról, aki egy átlag lakossági fórumon úgy fest, mint egy bajor élelmezési tiszt, aki megszedte magát a háborúban). Ez nem katasztrófa persze, meg hát választói akaratból történik, de úgy látjuk, hogy amint elmúlik az Jobbik újdonságértéke, és marad az a buta japánkodás meg póverkedés, meg az iszonyat gáz médiájuk ilyen címlapokkal (ha én pártelnök lennék, és kardot fotosopolnának a kezembe, leverném a szerk. kezét, az hótzicsi), bizony kiábrándító lesz. Persze nem akarunk úgy tűnni, mintha a Jobbik lenne a legnagyobb problémánk, ezért most nagy nyilvánosság előtt publikáljuk, milyen hangot fogunk kiadni az első percben, amitől kezdve az SZDSZ nincs a parlamentben.

Tehát akkor videó arról, milyen hangot fog kiadni Pelikán az első SZDSZ mentes parlamenti napon:

*a szerző tanú, gátőr

mink tehát bízunk
Borbás Barnabás

„ha a választások után sikerül új légkört teremteni, az energiákat szabadíthat fel." - ezt Sólyom László mondta egyik utolsó 2009-es interjújában. És jól mondja az öreg, mint rendesen. A közélet néha bepállott, néha odakozmált légköre oroszlánrészben a most takarodni készülő kurzusnak, abban is döntően Gyurcs. vibráló, akarnok technokrata személyiségének köszönhető. Mink tehát bízunk, ha már ezek végre húznak el.
Rock the vote.

„radikális posztkommundemokrata liberálnáci monarchiális nagyhercegség
Lajos Marsall

Ez lesz, nem más. És én ezt már '97-ben megmondom, ha valaki megkérdezi. Április 11-én a szavazóurnákban mindenki ráhelyezi a megfelelő X-et a megfelelő karikára. A nemzeti ötödölő végén lehull a lepel, a lapok összesítésekor az X-eket kivágva a három párt teljes frakciója némi vodkanarancs társaságában kirakja Göncz Árpád fényképét. A háttérben Vona Gábor és Kóka János pókereznek, a tét a Lánchíd dekorációja: rózsaszín tüll-lampionok, vagy árpádsáv. Navrasics Tibor és Gyurcsány Ferenc (könnyed táncot lejtve) Baló György moderátori felügyelete mellett felváltva szavalja a Nemzeti dalt, míg Orbán Viktor Morvai Krisztina csillogó tekintetétől övezve egy sarokban csendben gyakorolja a komoly fejjel való szónoklást. Másnap a Strabag és a BKV társfinanszírozásában létrejött új magyar médiakonszern, a Magyar Népszabadság különrovata főoldalon hozza le az N-párti nagykoalíció megalakulását (Török Gábor és Mérő László elmélete szerint N tetszőlegesen nagy pozitív egész szám). A radikális posztkommundemokrata liberálcári monarchiális nagyhercegség kikáltására szerdán kerül majd sor. Szűrös Mátyás szeretné elhappolni a nagy lehetőséget, de ő már egyszer kiáltott, a szerencsés nyertes Fekete Pákó (Grétsy László féléves munkája van benne). Sólyom László éppen zöldet ültet a Tubesen, így nem lehet jelen, utódja Dévényi Tibor, aki egy csapásra jó hangulatot teremt határainkon innen, és túl. A politikai korrektség jegyében a mértékadó lapok emberei újragondolják eddigi munkásságukat, így az immáron LajcsyMarcsy-ként aposztrofált néhai bölcs megmondó leteszi a lantot, és civil szakmájának megfelelően Nemcsák Károly informatikai miniszter új projektjén, a digitális-kakaó biztos intelligens papírrepülőn dolgozik majd.

„csak a KDNP
Csodatevő Nikola

Hiába a kampánycsend, létezenk a kampányolásnál sokkal rafináltabb módszerek is a szavazók zavarba eljtésére. Ilyen például a szavazóhelység bejáratánál sokkoló információs plakát, melyen gagyin megrajzolt figurák segítségével szemléltetik, hogy X mellett + jellel is lehet érvényesen szavazni. Na de milyen már kiskereszttel áthúzni egy kört? Mennyire életidegen mozdulat az, hogy egy kört nem iksz-szel választunk ki? (vö. tippelős dolgozat vagy zh, amőba stb.) Az idei szavazás számomra más lesz, mint az eddigiek: kereszttel fogok szavazni. Természetesen a KDNP-re. (No, nem a Semjén miatt, csak azért, mert tudom, hogy ők fognak győzni nagyon.)

Hozzászólások:

Dubai 2010. április 9. 12:21:26

Retkesnek majd örömükben? - betegek vagytok xD

Milán 2010. április 9. 12:23:15

Pelikán 8 éve várt óbégatását kérem diktafonnal rögzíteni!!!

Pelikán József 2010. április 9. 13:59:02

Julio Baptista nincs akkora örömforrás, mint az szdsz tud lenni.
Nagyon várom, csak félek, nem lesz róla emlékanyagom.

ISD 2010. április 9. 17:48:45

Az SZDSZ mentességre van 7, azaz hét sör a hűtőben...

Rudi 2010. április 9. 22:39:07

Rudi: Nem gondoljátok, hogy az LMP-ben gyülekeznek a volt SZDSZ-esek, csak most
„zöldek”-nek maszkírozzák magukat?
Amúgy, én is a választások utáni egészségesebb légkörben reménykedem.

ISD 2010. április 10. 15:46:32

De igen, az LMP és az MDF kiesésére még 7 sör van behűtve,

Gandalf 2010. április 10. 16:54:56

„A leadott szavazatok 58-61 százalékát fogja begyűjteni a Viktor vezette narancskonzervatív mamutpárt. Vagyis nem lesz kétharmad”

58-61 százalékos eredménnyel a magyar választói rendszer faramuciságából következendően simán megkapnák a parlamenti mandátumok kétharmadát.

Hulk 2010. április 10. 18:22:34

Vagy igen vagy nem, sok múlik a területi listákról a kétharmados szabállyal a kompenzációsra vándorló negatív szavazatokon. 1990-ben az MSZP 11%-ot gyűjtött és 8-at birtokolt az ogy-i mandátumokból. Egyébként, ha engem kérdeztek (mert miért ne tennétek hehe), azt mondom, hogy a Fidesz közelébe sem lesz a 2/3-adnak-

MohaBá 2010. április 11. 1:21:38

lajosmarsall mondta jól, lehet valami összeesküvés-féleség készül...
több helyről hallottam a fidesz-mszp nagykoalíció megalakulását rebesgetni. Nem tudom. Csak azt, hogy hova fogok X-et tenni. Vagy fütyit rajzolni, merthogy kis utánakeresés után kapjuk, hogy szép szubkultúrája alakult ki a fütyivelszavazásnak.

theon 2010. április 11. 10:12:49

torokgaborelemez.blog.hu/2010/04/10/132_hogyan_alakul_a_reszvetel - érdemes a részvételi arányokat figyelni!

Fatermutter 2010. április 12. 10:54:40

A szocikat kettővel alulmértétek, a Fideszt néggyel felül de még mindig ez volt a legpontosabb előrejelzés, amit olvastam. Respect az lmp bejelzéséért is4

Nempesti Eumán 2010. április 13. 13:17:52

GYORSTOTÓ

A cikkben hivatkozott fotó kapcsán
barikad.hu/sites/barikad.hu/files/images/B14_web.jpg
kérdésem, hogy mit is ábrázol?

1. Jelmezbál az óvódában.
2. Célfotó a parasztolimpián.
X. Szökési kísérlet a Szondi-tesztből.

Pelikán József 2010. április 13. 14:03:14

2. Célfotó a parasztolimpián.

vagy

+1: röplap a Keresztes-Fischer Ferenc Emlékkonferencia alkalmából.

árpi 2010. április 15. 1:22:42

Elemzés az első fordulóról mikor lesz? már várom!

chubakka 2010. április 15. 17:13:14

árpi már megvolt az első forduló; de milyen régen! 2006. április 9-én. Na, most jól lemaradt. Jaj-jaj! (Kétségbeesett, fejfogó fejrázás) Mi lesz most? (Hangos zokogás.)

IonaScese 2017. február 11. 3:43:10

Авторегистратор Каркам Tiny этот как описано в Fontolva halado – A Fontolva Halado Crew kampanycsend elotti szavai
alschool.kz/user/Pus.dog/
gmodportal.ru/user/Pus.hix/
l2help.lt/user/Pus.angem/
webbbs.gyyx.cn/space-uid-171659.html
afuforum.ipb2.ru/index.php?showuser=5129

Каркам Tiny - модель 2017 года, отличающаяся сверхкомпактными размерами, с качеством съемки Full HD (1920х1080 пикселей при 30 к/с). <a href=http://bbs.ipa001.com/home.php?mod=space&uid=414074>авторегистратор</a>
<a href=http://pocherk.in.ua/user/Pus.Tek/>авторегистратор</a>
<a href=http://calgarywelife.com/home.php?mod=space&uid=204208>авторегистратор</a>
<a href=http://sunactu.site11.com/member.php?action=profile&uid=63433>авторегистратор</a>
<a href=http://bigfacecook.com/home.php?mod=space&uid=371983>авторегистратор</a>
Авто-Видеорегистратор Каркам Tiny работает на процессоре Ambarella A2S70 и имеет такие полезные функции, как «антиблик», «антисон», «копия для протокола», «штамп госномера» и др

IetoScese 2017. február 12. 13:07:12

Jesse you said этот [url=http://vip.jianzhilou.com/home.php?mod=space&uid=140625]Ремонт холодильников реутов[/url][url=http://bbs.chinatex.org/home.php?mod=space&uid=490717]Ремонт холодильников реутов[/url].
He’s been on edge ever since she left. club.cgwx.com/home.php?mod=space&uid=608995 do ko-kos.ucoz.ru/index/8-58626 Fontolva halado – A Fontolva Halado Crew kampanycsend elotti szavai

Cunisbit 2017. február 13. 7:24:00

Faith you said этот [url=http://time4ride-2.at.ua/index/8-42326]Ремонт холодильников реутов[/url][url=http://hunters.ucoz.net/index/8-29049]Ремонт холодильников реутов[/url].
Igor followed in his father’s footsteps, he became a doctor, too. odm.su/user/CjoLib/ do forums.ticats.ca/memberlist.php?mode=viewprofile&u=61354 Fontolva halado – A Fontolva Halado Crew kampanycsend elotti szavai
103fm.tt/?p=2669
103fm.tt/?p=2671
103fm.tt/?p=2679
103fm.tt/?attachment_id=2723
103fm.tt/?attachment_id=2791

LokeNog 2017. február 16. 6:42:03

Dude, this is really cool! You definitely come with awesome articles. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

Mr.XNog 2017. február 20. 10:29:39

We can make room for one more dog.
[url=http://parusnaya-regata.ru/node/20]http://parusnaya-regata.ru/node/20[/url] or mbdou18.edummr.ru/?attachment_id=257 ok

Oliasoilt 2017. február 25. 16:13:04

Hay. Many of them bit the dust in that war.

LOnosoilt 2017. február 27. 1:02:01

Тay. Igor followed in his father’s footsteps, he became a doctor, too.
0452fada.com/home.php?mod=space&uid=41817
legeon.moy.su/index/8-2215

Olkladia 2017. március 1. 17:24:08

That's great! I'm so proud of you. I searched high and low for my lost cat.

Oiladia 2017. március 3. 4:02:22

I thought I asked you to be here by nine o'clock. Who is to blame for this awful mistake? Tom is to blame for this mix-up.

Bora.U.lFuh 2017. április 3. 13:19:27

My sister takes a dim view of the way I raise my children.
You did a great job!

Just gone crazy or something. It would be good if you gave up smoking.

Ulona .lSwelt 2017. április 8. 7:01:45

From now on, I forbid you to go there. www.spaziorock.it/forum/viewtopic.php?f=255&t=4578&p=109292
It's terrible!

Just gone crazy or something. That store opens at 9 am and closes at 6 pm.

Ремонт холодильников lSwelt 2017. május 2. 2:16:33

Our company is up against serious attempts of hostile takeover.
www.gusturicutraditie.ro/index.php/forum/in-neque-arcu-vulputate-vitae/114785
You did a great job!

Ремонт холодильников lSwelt 2017. május 3. 8:33:46

You can trust it, it’s firsthand information.
fnjinkdesigns.ch/index.php/forum/donec-eu-elit/15569
Don't get upset.

Ilza lSwelt 2017. május 21. 7:15:23

I found out that Maria left town.
aloook.com/space-uid-63663.html
mixfigthmu.ucoz.ru/index/8-20141
33sn.net/home.php?mod=space&uid=41875

There’s no use talking to him about his spending habits, so save your breath.
pro-players.3dn.ru/index/8-17908
school1-nmsk.ucoz.ru/index/8-10498

Don't worry. Everything will be all right.
[url=http://www.osirusmmo.com/forum/suggestion-box/120578]http://www.osirusmmo.com/forum/suggestion-box/120578[/url]

Rrepair lSwelt 2017. május 26. 7:24:38

She will get what she wants by hook or by crook.

Finna lSwelt 2017. július 18. 20:02:18

He dropped out of school last year.
forum.cacaoweb.org/index.php/topic,1352819
www.l2caprica.com/foro/index.php?topic=90609
osefland.xoo.it/t230.htm#p1563

Relax.
[url=http://www.boundtoburn.com/lightandshadow/index.php?topic=372700]http://www.boundtoburn.com/lightandshadow/index.php?topic=372700[/url]
[url=http://forum.orion.lg.ua/index.php?topic=400.new#new]http://forum.orion.lg.ua/index.php?topic=400.new#new[/url]
[url=http://catamaranmt2.forumup.it/viewtopic.php?p=19931]http://catamaranmt2.forumup.it/viewtopic.php?p=19931[/url]

Ok

Finna lSwelt 2017. július 18. 22:04:52

He’s been on edge ever since she left.
creanews.fr/forum/viewtopic.php?pid=2126985
osleu.org/forum/index.php/topic,222992
nikita.weareflo.com/simpleforum/index.php?topic=747229
onepointhealthmanagement.com/index.php/forum/donec-eu-elit/86046-10
www.xivra.com/forums/index.php?topic=2113104

Terrible!
[url=http://www.thrashersunite.com/forum/suggestion-box/87861]http://www.thrashersunite.com/forum/suggestion-box/87861[/url]
[url=http://osleu.org/forum/index.php/topic,328723]http://osleu.org/forum/index.php/topic,328723[/url]
[url=http://jjlawton.co.uk/forum/index.php?topic=110045]http://jjlawton.co.uk/forum/index.php?topic=110045[/url]
[url=http://lyramt2.forumup.it/viewtopic.php?p=1210]http://lyramt2.forumup.it/viewtopic.php?p=1210[/url]
[url=http://info.myqqkidz.com/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/showthread.php?tid=269369]http://info.myqqkidz.com/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/showthread.php?tid=269369[/url]

Ok

Finna lSwelt 2017. július 19. 6:14:07

Hold it! I forgot my key.
www.mrston.ml/index.php?topic=496566
poneys-demoniaques.ogameteam.com/t72.htm#p192
kvarta-forum.ru/index.php?topic=36278
fear-some.com/forums/index.php?topic=208112
pophersey.forumup.it/viewtopic.php?p=484

Calm down.
[url=http://blackjack-s4.clicforum.fr/t311.htm#p5004]http://blackjack-s4.clicforum.fr/t311.htm#p5004[/url]
[url=http://www.chaatkachaska.com/index.php/forum/donec-eu-elit/5988]http://www.chaatkachaska.com/index.php/forum/donec-eu-elit/5988[/url]
[url=http://notariosdelperu.com/index.php?topic=369021]http://notariosdelperu.com/index.php?topic=369021[/url]
[url=http://www.kktech.ac.th/forum59/index.php?topic=232815]http://www.kktech.ac.th/forum59/index.php?topic=232815[/url]
[url=http://cadillac-ct-club.ru/threads/141/]http://cadillac-ct-club.ru/threads/141/[/url]

Ok

Finna lSwelt 2017. július 20. 10:19:26

Nina got a foot in the door because her friend works in that company.
pgnorge.com/showthread.php?71245-ziwckeaujy&p=106817&posted=1#post106817
kvarta-forum.ru/index.php?topic=31575
www.talkgold.com/forum/member.php?430666
www.ninjaevolution.net/ben/viewtopic.php?pid=614474
forum.cacaoweb.org/index.php/topic,1305859

Joy, happiness
[url=http://www.forumwireless.com.br/index.php?showtopic=279841]http://www.forumwireless.com.br/index.php?showtopic=279841[/url]
[url=http://posgradosupn.com/smf/index.php?topic=643321]http://posgradosupn.com/smf/index.php?topic=643321[/url]
[url=http://lordrenzfurniture.com/smf/index.php?topic=443025]http://lordrenzfurniture.com/smf/index.php?topic=443025[/url]
[url=http://forum.society.org.tw/viewtopic.php?f=10&t=50049]http://forum.society.org.tw/viewtopic.php?f=10&t=50049[/url]
[url=http://lunch-ro.net/cp/fluxbb/viewtopic.php?id=835403]http://lunch-ro.net/cp/fluxbb/viewtopic.php?id=835403[/url]

Ok

myy 2017. augusztus 17. 11:46:42

www.oakley-outlet.fr/, www.designer-handbags.vip/, www.north-face.com.co/, www.hollister-outlet.com/, coach.euro-us.net/, www.michael-korsbags.com.co/, www.nike-free5.com/, buccaneers.nflvstore.com/, www.pandora-charmscanada.ca/, kings.nba-jersey.com/, trailblazers.nba-jersey.com/, browns.nflvstore.com/, www.coach-factoryoutlet.net.co/, www.australia-oakleysunglasses.com/, www.supra-footwear.net/, www.rolexwatchesforsale.us.com/, www.oakley-outletonline.com.co/, www.swarovski-canada.ca/, www.burberrys-outletonline.com/, www.adidasshoes.com.se/, colts.nflvstore.com/, saints.nflvstore.com/, www.nikefreeshoes-inc.co.uk/, www.hermesoutlet.shop/, www.north-faces.org.uk/, www.ralph-lauren-uk.co.uk/, www.nikeshoes-canada.ca/, www.outlet-michaelkors.com/, www.hermes-birkinoutlet.com/, www.rolex-watchescanada.ca/, www.salomonshoes.com.de/, www.outlets-polo.com/, www.northfacejackets.fr/, www.babylisspros.com/, www.barbours-factory.com/, www.woolrich-jackets.com/, www.burberrybags.com.co/, www.christian-louboutinshoesoutlet.com/, www.cheap-jordans.com.co/, www.airjordans-shoes.com/, www.raybans.org.es/, www.cheapshoes.net.co/, dolphins.nflvstore.com/, www.true-religions.com/, www.reeboks.com.de/, www.hermesbagsoutlet.com/, www.burberry-outlets.ca/, www.louboutinshoes.jp.net/, www.converse-schuhe.com.de/, www.thenorth-face.com.co/, www.retrojordan-shoes.com/, www.ferragamos.co.uk/, www.airjordanshoes.com.co/, 49ers.nflvstore.com/, www.hollister-store.com.co.co/, 76ers.nba-jersey.com/, www.air-huarache-shoes.co.uk/, www.jimmychoo-shoes.com/, hornets.nba-jersey.com/, www.pandora-jewelry.com.de/, www.swarovski-online-shop.de/, www.cheap-baseballbats.us/, www.christian-louboutin-shoes.com/, www.new-balance-schuhe.de/, eagles.nflvstore.com/, www.sunglasses-oakley.com/, www.oakleys-outlets.net/, www.north-faceoutletjacket.com/, celtics.nba-jersey.com/, www.fredperrypolos.co.uk/, www.raybans.com.de/, www.katespades.com.co/, www.burberry-outlets.org.uk/, www.oakleys-sunglasses.mex.com/, clippers.nba-jersey.com/, www.raybans-outlet.nl/, www.birkenstockshoes.com.de/, www.salvatoreferragamo.us.com/, www.polos-ralphlauren.com.co/, www.cheap-mlbjerseys.us.com/, www.nhl-jerseys.net/, www.oakley-frames.com/, www.converse-shoes.net/, www.nba-jersey.com/, www.jordan.com.de/, www.michaelkors.so/, www.givenchy.com.co/, www.philipp-plein.com.co/, coachoutlet.euro-us.net/, www.tommy-hilfigers.net.co/, www.rayban-sunglasses.co/, www.nike-shoesoutlet.co.uk/, www.hollisterclothingcanada.ca/, www.mcmbackpacks.com.co/, www.fendi-outlet.in.net/, www.eccoshoesoutlet.com/, www.michael-kors-outlet.us.org/, www.cheap-nike-shoes.com/, www.dsquared2s.com/, www.jerseysfatory.com/, www.raybans-outlet.cc/, www.kate-spadebags.com/, www.burberrysoutletstore.com/, www.oakley-sunglasses2017.net/, www.thomas-sabos.com.de/, www.jeans-truereligion.com/, www.soccershoes.us.com/, www.raybans-outlet.com.co/, www.michaelkorsoutlet.mex.com/, bucks.nba-jersey.com/, www.michaelkors.mex.com/, www.oakley-sbocco.it/, www.softballbats-sale.com/, nets.nba-jersey.com/, www.burberry-bagsoutlet.co.uk/, www.raybans-glasses.com.co/, www.nba-shoes.com/, www.michaelkors-ins.com/, www.outlet-pradas.com/, www.oakleys-sunglass.com.co/, www.nike-mercurial.com/, www.adidas-shoesoutlet.com/, www.nflvstore.com/, www.nike-factory.com.co/, www.tommyhilfigerca.ca/, www.new-balanceshoes.com/, giants.nflvstore.com/, www.tommyhilfigers.nl/, pelicans.nba-jersey.com/, michaelkors.euro-us.net/, www.outlet-eyeglasses.com/, www.supra-footwears.com/, www.outlet-oakleys.com/, www.oakleys-sunglasses.com.co/, www.calvinkleinsoutlet.com/, jazz.nba-jersey.com/, www.timberland-boots.com.co/, patriots.nflvstore.com/, www.outlet-tommy-hilfiger.com/, www.michael-kors-outlet.org.uk/, www.oakley-sunglassessale.com.co/, www.vansshoes-outlet.com/, www.airmax-90.com/, www.mcm-handbags.org/, www.beatsbydre.com.co/, texans.nflvstore.com/, www.timberlandspaschere.fr/, www.long-champoutlet.com/, www.ralph-laurenpolos.co.uk/, vikings.nflvstore.com/, www.true-religionsoutlet.com/, www.mcms-bags.com/, www.outlet-mkors.com/, www.michaelkors-bags.us.org/, www.nike-airmax.com.co/, www.ralphs-laurenspolos.com/, www.christianlouboutin-shoes.ca/, grizzlies.nba-jersey.com/, www.soccershoes-outlet.com/, lakers.nba-jersey.com/, www.longchamps.com.co/, [b][/b], www.crystals-swarovski.com/, www.valentino-shoesoutlet.us.com/, www.barbours.us.com/, www.ray-bans.net.co/, www.outlet-michaelkors.co.uk/, www.beatsheadphone.in.net/, www.ralphlaurens.com.de/, www.nike-shoes.co.nl/, www.raybanoutlet.ca/, www.raybansbocco.it/, www.jackets-thenorthface.com/, www.tommy-hilfigers.de/, www.hollister-clothings-store.com/, www.outlet-oakley.com/, www.oakleys.org.es/, www.chromeheart-outlet.com/, www.ralph-laurenpolosoutlet.com/, azcardinals.nflvstore.com/, bulls.nba-jersey.com/, hawks.nba-jersey.com/, www.pradas.com.de/, chiefs.nflvstore.com/, www.cheap-jerseys.mex.com/, www.outlet-pradahandbags.com/, www.raybans-sunglasses.net.co/, www.pandorajewellery.com.au/, www.marcjacobs-outlet.com/, www.mizuno-running.net/, www.oakleysoutlet.com.co/, www.michael-korsoutletonline.com.co/, www.clothes-outletstore.com/, www.nike-free-runs.com/, www.new-balanceshoes.es/, lions.nflvstore.com/, www.ralph-lauren-polos.us.org/, www.nike-rosherun.co.nl/, www.cheap-michaelkors.com.co/, www.mlb-jerseys.us.com/, www.asicsoutlet.net/, www.tommyhilfigers.de/, www.oakleys.com.de/, www.ok-em.com/, www.outletonline-ralphlauren.com/, www.cheap-watches.in.net/, bengals.nflvstore.com/, www.vans-shoes.co.uk/, packers.nflvstore.com/, www.ralphs-laurenpolos.co.uk/, www.prada-shoes.us.org/, wizards.nba-jersey.com/, bills.nflvstore.com/, www.dsquared2-outlet.com/, www.ralphlauren-canada.ca/, [b][/b], www.coach-outletonline.ca/, www.nike-roshe-run.de/, www.swarovskis-sale.co.uk/, www.longchampbags.vip/, www.giuseppezanotti.com.co/, www.nike-airmax.com.de/, www.timberland-shoes.com.co/, www.mcm-handbags.com.co/, www.bcbg-canada.ca/, raptors.nba-jersey.com/, www.laurenralphs-outlet.co.uk/, www.bottega-bags.com/, www.raybans-cher.fr/, www.chiflatironhair.us.com/, www.asicsoutlet.com.co/, www.scarpe-hoganshoes.it/, www.hollister-clothings.us.com/, warriors.nba-jersey.com/, www.coachfactory.cc/, www.celinefactory.com/, ravens.nflvstore.com/, www.nikeairmax-australia.com/, jets.nflvstore.com/, bears.nflvstore.com/, www.canada-michaelkors.ca/, www.basketballshoes.com.co/, www.nikeair-max.es/, www.michael-korsukpurse.co.uk/, www.airmax-shoes.com/, www.adidas-store.net/, www.lacosteoutlet.com.co/, www.fidgetspinner.us.com/, www.fitflopoutlet.com/, www.salvatore-ferragamos.com/, www.giuseppes-zanottishoes.com/, www.nikeshoes-outlet.com/, www.jewelrys-swarovski.com/, rams.nflvstore.com/, www.polo-ralph-lauren.de/, www.coachsoutletonline.in.net/, www.michaels-korsoutlet.com/, www.polo-ralphlaurens.us.com/, www.long-champhandbags.com/, www.truereligions.net/, www.nfl-jersey.us.org/, cowboys.nflvstore.com/, www.adidas-shoes.nl/, www.ferragamo.net.co/, www.newbalance-canada.ca/, www.marc-jacobs.us.com/, www.adidas-shoes.es/, www.thomassabos-jewelry.co.uk/, www.nike-paschers.fr/, www.outlet-pradabags.com/, www.nike-shoes.com.co/, www.co-aol.com/, www.ferragamos.us.com/, www.ed-hardy.us.com/, www.swarovski-australia.com.au/, raiders.nflvstore.com/, pistons.nba-jersey.com/, www.nike-air-force.de/, www.juicy-coutureoutlet.com/, www.michaelkorsoutlet.se/, www.adidassuper-star.de/, www.coach-outlets.net.co/, www.new-balanceoutlet.org/, pacers.nba-jersey.com/, www.puma-shoes.de/, www.nike-free-runs.de/, www.nikeair-max.ca/, www.nikeshoes.org.es/, www.montrespaschers.fr/, www.nike-airmaxs.fr/, www.coachfactory.shop/, [b][/b], knicks.nba-jersey.com/, www.bcbg-dresses.net/, titans.nflvstore.com/, www.iphonecases.net.co/, www.christian-louboutins.com/, www.birkenstocks.com.de/, www.nike-shoes.com.se/, www.outletburberrybags.com/, www.jimmychoos-shoes.com/, oakley.blackofriday.com/, suns.nba-jersey.com/, www.nike-store.in.net/, www.ray-bansoutlet.com.co/, www.chiflatiron-hair.com/, www.michael-kors.cc/, www.burberryonlineshop.de/, falcons.nflvstore.com/, www.mbt-outlet.com/, www.adidas-schuheonline.de/, www.watches-rolex.co.uk/, www.outlet-toryburchshoes.com/, www.uhren-stores.de/, longchamp.blackofriday.com/, www.rolexwatch-outlet.com/, www.burberry-storevip.com/, www.adidas-shoes.ca/, www.cheap-jerseys.com.co/, www.designer-handbagsoutlet.us.com/, panthers.nflvstore.com/, www.outlet-burberrybags.com/, www.nike-rosherun.com.es/, www.outlet-toryburch.com/, www.longchampbags.com.co/, redskins.nflvstore.com/, www.nikeairmax.com.de/, www.timberlandboots-outlet.com/, www.outlet-pumashoes.com/, www.beats-by-dre.com.co/, www.zcoachoutlet.com/, www.watches-omega.com/, www.under-armouroutlet.com/, chargers.nflvstore.com/, heat.nba-jersey.com/, www.soccers-shoes.us.com/, www.rayban-sunglasses.fr/, www.the-northface.ca/, www.nike-shoesoutlet.com/, www.the-northface.com.de/, steelers.nflvstore.com/, www.coach-factory.com.co/, www.outlet-true-religion.us.org/, www.fred-perry.org.uk/, www.iphone-cases.net/, www.nike-store.com.de/, www.polosoutlet-store.com/, www.hollisteronlineshop.com.de/, www.birkenstockshoes.com.co/, rockets.nba-jersey.com/, www.hollister.com.se/, www.cheapnhljerseys.us.com/, www.instylers.us/, www.nikeshoes.de/, www.oakleysunglasses-canada.ca/, www.nikefreerun-shoes.co.uk/, jaguars.nflvstore.com/, www.christian-louboutin.jp.net/, www.outlet-rayban.co.uk/, www.cheappandora-charms.co.uk/, www.christian-louboutinshoes.co.uk/, www.long-champ.com.de/, www.barbour.in.net/, www.barboursjackets.com/, www.pandora-jewelry.top/, www.airmax.com.se/, www.montblancpences.com/, www.michael-kors.com.es/, www.nike-maxshoes.fr/, thunder.nba-jersey.com/, www.outelt-ralphlauren.co.uk/, www.hogans.com.de/, www.cheap-juicycouture.com/, www.beatsbydrdrephone.com/, www.barbour-jackets.us.com/, www.omegas-relojes.es/, broncos.nflvstore.com/, www.ralphlauren-polos.com.co/, www.michaelkors.co.nl/, www.longchamp-outlet.com.co/, www.coachblackfriday.com/, www.jordan-retros.com/, www.outlet-ralphlaurenpolo.com/, www.burberrys-bags.com/, spurs.nba-jersey.com/, www.converses-outlet.com/, www.handbagsoutlet.in.net/, www.converseshoes-outlet.com/, www.nike-shoesoutlet.us.org/, www.the-northfacejackets.net.co/, www.hoganshoes.org.uk/, www.burberrys-handbags.com/, cavaliers.nba-jersey.com/, nuggets.nba-jersey.com/, www.horlogesrolexs.nl/, www.michaelkors.com.de/, www.hugo-boss.com.co/, www.rosherun-shoes.us/, www.michael-kors.net.co/, www.philipp-pleins.com/, www.australia-michaelkors.com/, www.nike-outlet.us.org/, www.outlet-true-religion.com/, www.jerseys-store.com/, www.armani-outlet.com/, www.cheapomegawatches.com/, www.pulseraspandora.com.es/, www.replica-handbags.com.co/, www.airmax2015.net/, www.versace-outlet.com/, www.mk-com.com/, timberwolves.nba-jersey.com/, www.air-maxschoenen.co.nl/, www.christianlouboutinoutlet.net.co/, www.coach-outlet.store/, www.air-huaracheshoes.co.uk/, www.newoutletonlinemall.com/, www.rolex-watches.us.com/, www.tommy-hilfigers.com.co/, www.cheap-raybansoutlet.com.co/, www.coachoutlet-online.com.co/, www.air-yeezys.com/, www.roshe-runshoes.co.uk/, www.vibram-fivefingers.in.net/, seahawks.nflvstore.com/, www.danskoshoes.in.net/, www.nike-skos.com/, www.bottega-venetasoutlet.com/, www.ralphlauren-au.com/, www.hoodies-store.com/, www.kates-spade.com/, www.ray-bans.co.uk/, www.vansschuhe.com.de/, www.the-northfaces.us.com/, www.levisjeansoutlet.com/, magic.nba-jersey.com/, www.raybans-outlet.net.co/, rayban.blackofriday.com/, www.mcm-backpacks.com.co/, www.nike-airmaxnc.co.uk/, mavericks.nba-jersey.com/, www.nike-huarache.co.nl/, www.tracksuits.com.co/, www.outlet-ralphlaurens.com/, www.oakleys-online.in.net/, www.nikerosherun.com.co/

BobbyBuh 2017. szeptember 9. 3:07:07

A couple steals in his Strategy, [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] in the first quarter, and the two steals to garage an overall total of 106 times inside playoffs career steals, which transcends the rick Barry, became the steals within the history of the warriors team from the playoffs.

Garage into seven three-pointers inside game, this also let their playoff three-pointers hit number up to 261, match the Robert horry, 9th three points in playoff historical past list. Distance comes 8th Chauncey billups, he additionally only six three things.

37 points in simply three games, came [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] your, and this is his shock as to, including playoffs) eighth score 35 + game with three alone, over 7 times of Russell westbrook, the top league.

So many record the very first world war, there is no doubt that this game can be considered to be the garage in this series played the top game. The first about three games, garage is averaging 35. 3 points and 5. 7 rebounds, 6 aids, shooting 40. 3% as well as 35. 3% from a few, compared with the frequent season shooting stage, some degree of decline, but the game, garage completely insane. The blazers in a number of players to hound him or her, but no one can certainly disturb his rhythm. Shed, as it were, in the game again to determine „day day” feeling.

11 three-point range out hand, hit [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] several goals, including vast miles of three points. Wearing warriors baseball hat sitting inside stands to watch the particular old garage, it also appears to possess son's playing god are most often some incredible performance. The lens towards the old garage, he could not help but shook the head.

Of course, regardless of what other people think, garage three points for his or her own performance with utter confidence. In the finally quarter the warriors with 88-58 big lead your blazers, garage outside the actual three-point line again, the ball clear of the one hand, he / she turned back field, the ball firmly to the basket, the whole pandemonium. Can put the three points in this state, the other party can say what?

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie 3 shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.kyrie4shoes.com]kyrie 4 Shoes[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.kyrie1shoes.com]kyrie 1 shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.us]kyrie 4[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna creepers[/url] [url=http://www.adidaszxflux.us.com]adidas zx flux[/url] [url=http://www.kobe-10.org]kobe 10[/url] [url=http://www.nikepg1.us]nike pg1[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier-11.com]lebron soldier 11[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.bapehoodie.com]bape hoodie[/url]

BobbyBuh 2017. szeptember 9. 4:15:28

After having a brought the first [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] soccer ball, a garage at the particular match: each other presented a perfect diamond entrance, teammate Steve Blake flew that you follow up, left the clippers defend darren collison (microblogging) the space between two steps powering their closely, Danny granger would be the only defender in pull. This is the car port superior court intuition and understanding that embodies: his shot collection. He seems to recognize the defensive player on the ideas, can predict the next move, then strike early in advance. „When other people are doing gesture, garage in judgment, and the online game, this is Stephen is the greatest place, in this respect the actual league may be second to none. Find field space, know where the defense space will arise, it is the key in the art of his photos. Because no matter precisely how good your shots, much more exquisite technology, no room is useless. ”ESPN's Mark thorpe, once wrote with his article.


Garage with great care [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] observing the defense, he likewise have reason to be thus cautious. Before this, the warriors have had missed 12 goals in 13 shots before, is now 33 in order to 37 behind the clippers, disturbed from the right leg muscle pressure of garage after just one of 4. For storage area himself, this ball is important: before a season, he hit an increasing in NBA history along with 272 grains of about three points, if again founded three points today, his three points in 2010 hit number will surpass 200 mark. So that library will become the sixth in a row has at least two season hit 200 grains of three players, at the same occasion, still can have about three points to continuous hit game streak carry on and 54 games - it's going to be the warriors team historical past record.


„I like everything [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] related to the shooting, ” garage once said in an interview, „but with the best especially in perfect hands posture. When your body's in good rhythm, from standing in the feet and incapacitated, his hands to complete an effort, all series of joint actions will likely be calm and smooth, including waves. It's a wonderful feeling. ”.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.adidasnmdr2.us]adidas nmd r2[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost.us.com]adidas yeezy boost[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us.com]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.pumafentyslides.com]puma fenty slides[/url] [url=http://www.lebron-james-jerseys.com]lerbon james jerseyslebron jerseys}[/url] [url=http://www.adidasterrex.us]adidas terrex[/url] [url=http://www.airmaxnike2017.us]nike air max 2017[/url] [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] [url=http://www.tissotwatches.us]tissot watches[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.vanssk8hi.us]vans sk8 hi[/url] [url=http://www.hyperdunk2016.com]hyperdunk 2016[/url] [url=http://www.curry-1.com]curry 1[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna creepers camo[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url]

BobbyBuh 2017. szeptember 21. 16:47:21

Half-court finished,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] the garage 12 factors and 4 rebounds 6 helps, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 has the upper hand slightly. But as knight defeat within the second half, even their one-on-one hit his points. In this series, OuWenBen should have certain advantages in counterpoint, much like the finals last year, since the season of Christmas competitions, with their strong particular fortunes turned.


But today the warriors from the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] to get the rhythm. Actually, today most likely was clay - Thompson The almighty Owen, although Owen hit a dead before him, but clay height reach or to some degree, limits the Owen's invasion. In only a few times facing single singled out within his Arsenal, although Owen provides good performance, but also it's hard another for a knight.


Entire play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists in the Treasury, 6 of 11 three-point [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] pictures. 24 points and 3 rebounds, only two assists, Owen has scored 17 points inside first half, he scored seven points inside second half. Facing the big four of the mighty, and only Jordan Owen in one-on-one gain garage have chances, but today's garage to accomplish better.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kobe–shoes.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.timberlandshoes.us]timberland shoes[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]adidas eqt[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna creepers velvet[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.com]kyire 3[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4[/url] [url=http://www.lebronsoldier9.us]lebron soldier 9[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url] [url=http://www.kevin-durant-jersey.com]kevin durant jersey[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]ultra boost[/url] [url=http://www.curry2.com]curry 2[/url] [url=http://www.adidassuperstar.us.org]adidas superstar[/url] [url=http://www.airjordan-31.com]air jordan 31[/url] [url=http://www.nikeairmax90ultra.com]nike air max 90 ultra Hyyperfuse[/url]

BobbyBuh 2017. szeptember 21. 17:25:52

Like a core point guard, garage along with three split the difference is that they is the team attract and organizer. In additional words, he can't resemble novak on the perimeter around waiting for [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak to a comparison, everything also - reference counted for people each a 3-pointer assists objects, and to period, after statistics, novak found this season hit 3-pointers, 149, 146 can be a teammate's pass and hit; Three-point shots hit the 2nd more this season Ryan - Anderson isn't a exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] in 213, has 206 depends on your friend's passing.


The garage He every one of the 3-pointer this season, you will find 105 of 3 isn't sending (272), basically, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick in the team's star, such since flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, John, but often because someone errs, physical strength use, to the number of times few, and the hit ratio seriously isn't high. But obviously is definitely an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times isn't assists quantity highest in alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better when compared with lebron James thrown straight into more all 3-pointers, and the shooting is in a new league all five this kind of not assists free-throw shooting players from the fifth (41. 8%), both equally quality and quantity. Consumed together, the three points to help thrown into space isn't an easy thing, must have the forty percent three-point shots ought to create his own pictures, this how tired! Probably the most precious is, no make a difference when and where, and learning to make moves, garage has a higher percentage. It is no wonder that the manager of the enthusiast when Bob myers recently told the Associated Push said: „as long seeing that it's garage, to receive the ball is reasonable. ”.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie 3 shoes[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us]ultra boost adidas[/url] [url=http://www.wholesalehats.us]wholesale nfl hats[/url] [url=http://www.tissot1853.us]tissot 1853[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.balenciagashoes.us]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.curry-3.com]curry 3[/url] [url=http://www.kyrie3.us]nike kyrie 3[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.kobebryantshoes.us]kobe shoes[/url] [url=http://www.tissotwatches.us]tissot watches[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url] [url=http://www.kd-10.com]kd 10[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]porsche design shoes[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4[/url]

BobbyBuh 2017. október 27. 8:20:27

A couple of steals in his Toolbox, [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] in the first 1 fourth, and the two steals to garage a complete of 106 times within the playoffs career steals, which in turn transcends the rick Craig, became the steals within the history of the warriors team inside the playoffs.

Garage into seven three-pointers from the game, this also let the playoff three-pointers hit number nearly 261, match the Robert horry, 9th three points in playoff history list. Distance comes 9th Chauncey billups, he furthermore only six three factors.

37 points in merely three games, came [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] one's, and this is his this season, including playoffs) eighth score 35 + activity with three alone, a lot more than 7 times of Russell westbrook, top of the league.

So many record the very first world war, there is no doubt that this game can be said to be the garage in this series played the most beneficial game. The first three games, garage is averaging 28. 3 points and four. 7 rebounds, 6 allows, shooting 40. 3% in addition to 35. 3% from about three, compared with the frequent season shooting stage, a particular degree of decline, but the game, garage completely insane. The blazers in many players to hound him, but no one can certainly disturb his rhythm. Garage, as it were, in the game again to find out „day day” feeling.

11 three-point series out hand, hit [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] seven goals, including vast ranges of three points. Wearing warriors baseball hat sitting within the stands to watch this old garage, it also appears to possess son's playing god are some incredible performance. The lens towards the old garage, he could not help but shook his or her head.

Of course, whatever other people think, garage three points with regards to own performance with complete confidence. In the finally quarter the warriors with 88-58 big lead the particular blazers, garage outside the particular three-point line again, the ball clear of the one hand, they turned back field, the ball firmly into your basket, the whole upheaval. Can put the three points in this particular state, the other get together can say what?

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost.us.com]adidas yeezy boost[/url] [url=http://www.kobe-10.org]kobe 10[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.kyrie4shoes.com]kyrie 4 Shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4 shoes[/url] [url=http://www.kobe–shoes.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.nikerosherun.us.com]nike roshe run one[/url] [url=http://www.kyrie3.com]kyire 3[/url] [url=http://www.hand-spinner.us]hand spinner[/url] [url=http://www.curry3shoes.com]curry 3 shoes[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie shoes 3[/url] [url=http://www.airmax90.us]air max 90[/url]

BobbyBuh 2017. november 5. 6:26:48

As being a core point guard, garage and also other three split the difference is that he is the team sponsor and organizer. In various other words, he can't be like novak on the perimeter around looking forward to [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] someone else to provide him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for us each a 3-pointer helps objects, and to time period, after statistics, novak found this year hit 3-pointers, 149, 146 is often a teammate's pass and strike; Three-point shots hit your second more this season Ryan - Anderson is no exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] with 213, has 206 utilizes your friend's passing.


The garage He every one of the 3-pointer this season, there are 105 of 3 isn't sending (272), quite simply, is to create possibilities, nasty sto vote. This trick from the team's star, such seeing that flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Robert, but often because an individual errs, physical strength use, to the number of times few, and the hit ratio isn't high. But obviously is surely an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times isn't assists quantity highest within alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] even better in comparison with lebron James thrown directly into more all 3-pointers, and also the shooting is in the league all five these kinds of not assists free-throw shooting players on the fifth (41. 8%), equally quality and quantity. Considered together, the three points to thrown into space seriously isn't an easy thing, have to have the forty percent three-point shots need to create his own shots, this how tired! By far the most precious is, no matter when and where, and steps to make moves, garage has a superior percentage. It is no wonder which the manager of the enthusiast when Bob myers not too long ago told the Associated Media said: "as long as it's garage, to obtain the ball is reasonable. inches.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.adidasnmdshoes.us.com]adidas nmd runner[/url] [url=http://www.adidasboost.us.com]adidas boost[/url] [url=http://www.pumafenty.us.com]puma fenty[/url] [url=http://www.bapehoodie.com]bape hoodie[/url] [url=http://www.nikehuarache.org]nike huarache[/url] [url=http://www.kyrie4shoes.com]kyrie 4 Shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.ugg5815.com]ugg 5815[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.hand-spinner.us]hand spinner[/url] [url=http://www.nikerosherun.us.com]nike roshe run one[/url] [url=http://www.drose8.com]d rose 8|rose 8}[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.adidastennishu.com]adidas tennis hu[/url] [url=http://www.kyrie2shoes.com]kyrie 2 shoes[/url]

BobbyBuh 2017. november 5. 6:53:25

Knight's approach clearly, today is in order to cling to garage, don't give him any chance, and Kevin durant is always individually with defense. But garage or under heavy defensive search for opportunities, such as experience [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] low, he mobilized, operate the other fear his perimeter ability garage easily scored two points.


The last 80 seconds in the first half, durant skipped shots from outside, the particular basket three players are knights, including Thompson, lebron, subsequently, the Treasury rushed in to the basket from the long position, unexpectedly the offensive rebounds in the knight encirclement! Then this individual points ball durant, who finished scores!


And the 2nd half, knight to defensive strategy seems to be shaken, they don't have a lot of double again, help, perhaps surprisingly, JR in 1 upon 1 against Arsenal, and directly put the particular garage was pushed to the ground.


Sure enough, the actual knight defensive shaken [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] soon after scoring started rising inside his Arsenal, outside the 3-pointer by continuous, then he was given an opportunity to just like Kevin durant got chance inside first half. After three points within the database is still reach, he this section one bomb within the 14 points.


Today is June 1, the time [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] will be the international children's day, it seems in the „primary school” is just about the holiday today.


Small garage finish I rested most of the holiday to battle, he's still the contribution towards the brilliant stroke, but also pass a 3-pointer by simply Kevin durant. The previous 3 minutes, garage off in advance of schedule, because the video game had no suspense.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.underarmourshoes.us.com]under armour shoes[/url] [url=http://www.kd-shoes.org]kd shoes[/url] [url=http://www.nikezoomvaporflyelite.us]nike zoom vaporfly elite[/url] [url=http://www.curry-1.com]curry 1[/url] [url=http://www.kyrie-4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost350v2zebra.com]adidas yeezy boost 350 v2 zebra[/url] [url=http://www.pumafenty.us.com]puma fenty[/url] [url=http://www.balenciagashoes.us]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.curryshoes.us]stephen curry shoes[/url] [url=http://www.asicsgelkayano.com]asics gel kayano[/url] [url=http://www.nikepg2.us]nike pg 2[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]adidas porsche design[/url] [url=http://www.nikehyperdunk.us.com]nike hyperdunk[/url] [url=http://www.ultraboost-3.com]ultra boost 3.0[/url] [url=http://www.rose6.us]adidas rose 6[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url]

BobbyBuh 2017. november 23. 8:06:50

Garage, 26, is one [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] of the largest child, dell : garage in 2002, his dad announced over 07 years of career, finally handed over 40. 2% on threes report card. From a very young age, Stephen around the shooting learned how to shoot in the feet of the grasp, when dad refused to look at him to the hornets education, Stephen will be pursed mouth, not because can't go to see those big-name players, the old that you are, but because he also desire to be with my dad, to employ his shot.


At age 9, garage is of her own [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] amateur league teams regarding players, only if the coach must outside shot collapse on the opponent's zone will be sent. Recalled the yourself, garage proudly said: „when I was a defense experts, all start from presently there. ”


To go to [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] the original text, when the garage near the basketball in midfield, people tend to overlook essentially the most important thing: pool soccer ball skills. Sonya, thanks to his mother, then a 5 feet tall 3, cordial and some stubborn woman again as well, she was in high school played point guard, turning to the volleyball after in the campus of Virginia technological, and meet the garage there's father. „If I dribble to the coast, I have to settle on to shoot or go, it's my limit. ”Dell stated, „people started for Stephen impression is all he is able to beautiful posture hit pictures, but before becoming any striker, he already was a better control player, people are likely to ignore it. After his dribble shot, is I the most amazing moments. Thanks to the mother. ”.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.ultraboost-3.com]ultra boost 3.0[/url] [url=http://www.kd-10.com]kd 10[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.lebronsoldier11.us.com]Lebron soldier 11[/url] [url=http://www.nikepg2.us]nike pg 2[/url] [url=http://www.wholesalehats.us]wholesale hats[/url] [url=http://www.kyrieirvingshoes.us]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.nikehuarache.org]nike huarache[/url] [url=http://www.nikesbdunk.us]nike sb dunk[/url] [url=http://www.asicsshoes.us.com]asics shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.drose8.com]d rose 8|rose 8}[/url] [url=http://www.ultraboostshoes.us.com]adidas ultra boost[/url] [url=http://www.adidaspureboost.us.com]adidas pure boost[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us.com]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.kobe-10.org]kobe 10[/url] [url=http://www.stephencurry.us.com]curry shoes[/url] [url=http://www.kyrie2.us]kyrie 2[/url]

BobbyBuh 2017. november 23. 8:37:57

Throw three points just isn't the whole garage daily work, and don't forget about, Stephen curry is the particular team in assists in addition to steals, he averaged 6. 7 assists inside regular season, 14 inside league and the playoffs [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] is actually averaging 9. 3 assists because league the first! Let's imagine images, 40 minutes per game from the Treasury, attack launched many times, there are always some ball he wasn't in the outside, but the basketball inside, attracted a twice... What will happen then? There was a man they can tell you the remedy, [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] he called clay : Thompson, from the older state warriors, he made shock as to 211 3-pointers, finished third in the league, and that 211 3-pointers, 68 comes from the assists of Stephen curry.


12-13 year to contrast the storage area and ray Allen with '05 -' 06 – Allen into 269 3-pointers, and they are the Seattle supersonics. That will year, Allen's 269 of 653 three-point shots, chance 41. 2%, as Stephen - 272 of 600 photographs in his Arsenal, as tall as 45. 3%; That season, Alan ball attack generate 3 ratio is lower than a quarter, compared using 38. 6% in databases; That year, Allen's assists the number 3. 7, less than the Treasury for three allows. So the outline, the image of alternative 3-pointers hand lower the garage outline: he not just completed the sharpshooter backdrop, his teammates for the creation of free-throw opportunities into; He will also look for opportunities simultaneously, through the ball development, stopped for no facilitates 3-pointer of shots. Also, he also can move assists, „create” another glass pitcher - clay - Thompson! Besides can catch vote, will also urgent stopped, can develop more opportunities to people, this star, unique! I am just [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] afraid, just use „striker” two words are unable to define Stephen curry, should also be in with a new „great” rhetoric.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.kyrie4shoes.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.adidaspureboost.us.com]adidas pure boost[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14 shoes[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.nikelunarforce1.com]nike lunar force 1[/url] [url=http://www.mizunoshoes.us.com]mizuno running shoes[/url] [url=http://www.vanssk8hi.us]vans sk8 hi[/url] [url=http://www.stephencurry.us.com]stephen curry shoes[/url] [url=http://www.adidastennishu.com]adidas tennis hu pharrell[/url] [url=http://www.nikevapormaxshoes.us.com]nike vapormax shoes[/url] [url=http://www.pgshoes.com]pg shoes[/url] [url=http://www.pumafentyslides.uspuma fenty slides[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.balenciagashoes.us]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.lebronsoldier11.us.com]Lebron soldier 11[/url]

BobbyBuh 2017. december 2. 14:56:48

Half-court completed,[url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] the garage 12 items and 4 rebounds 6 assists, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 contains the upper hand slightly. But as knight defeat inside the second half, even the one-on-one hit his items. In this series, OuWenBen must have certain advantages in counterpoint, such as finals last year, because the season of Christmas wars, with their strong particular fortunes turned.


But today the warriors on the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] to search for the rhythm. Actually, today more often than not was clay - Thompson Master Owen, although Owen hit a dead in front of him, but clay height reach or to a certain extent, limits the Owen's invasion. In only a few times in the face of single singled out throughout his Arsenal, although Owen features good performance, but also it's hard to come back for a knight.


Entire play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists inside the Treasury, 6 of 11 three-point [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] images. 24 points and 3 rebounds, 2 assists, Owen has scored 17 points inside first half, he scored seven points within the second half. Facing the big four of the mighty, and only Erina Owen in one-on-one get garage have chances, but today's garage to complete better.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]jordan retro[/url] [url=http://www.kyrie-4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.kyrieirvingbasketballshoes.com]kyrie irving basketball shoes[/url] [url=http://www.adidastennishu.com]adidas tennis hu pharrell[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.us]yeezy boost 350 v2[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.kd-shoes.org]kd shoes[/url] [url=http://www.yeezytriplewhite.com]yeezy triple white[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]adidas crazy explosive[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.hand-spinner.us]hand spinner[/url]

BobbyBuh 2017. december 2. 15:30:33

Garage under the [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] second dribbling is toward the first turn on the left side from the body without any slowdown, their footsteps choiceness and fast, soon arrived at the position you intend to go. Unlike most pitcher like center of gravity down, then struggled to jump to try and do, the garage action additional concise. Don't waste any wedding ceremony, just jump off the ground, slightly triggered his shooting action instantly. „He is not only just about the most pure great scorer, he even gave shot two words to create the definition, the full shooting art played the revolutionary role. ”The bobcats head scout work Adam - Mr Libby said Treasury.


Counter frames in 6 a few minutes and 31 seconds, garage from his chest muscles slightly next point position organized the ball, the index finger and also middle finger instinct to get gaps in the plastic ball center. His arm gently lifted back, remaining his palm the baseball, but still control concerning his fingers. His right arm into all of the joints is close to 90 degree Angle, through the shoulder to the shoulder, from the elbow on the wrist, from wrist to reference, as if a diner waiter in carrying the tray.


Glen Davis clippers, 289 - pound ahead, [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] need to speed up their action inside the Treasury, since the childhood to lay a compelling foundation for complete to garage in any state, the right arm and shooting can keep perfect posture and power. And in addition to master hand movements, garage includes a precise shot needed a different factor: enough deep muscle tissue memory. Shooting touch just isn't a proper adjective, a single player, able to throw a fantastic shooting there is nevertheless one secret to all - 7 days a week, year after year exercise, until a set regarding complex dynamic chain implanted into your muscles. Garage never resist like monks meditate boring training, it also helped whenever he graduated from secondary school, eventually grow into some other leading little-known Davidson college or university NCAA elite last eight.


„Game changing, there is no time to [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] you consider your own shooting activity is correct, ” curry explained, „you can only count on their daily at the courses ground building muscle recollection, hit and believe that people can. We're so plenty of practice in training, to be able to the game, you can count on instinct to react. But if it is not in the right way, the game will really feel very strange. ”.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]adidas crazy explosive[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4 shoes[/url] [url=http://www.nikeairvapormaxflyknit.us]nike air vapormax flyknit[/url] [url=http://www.airjordan1.us]Air Jordan 1 Mid[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost350v2zebra.com]adidas yeezy boost 350 v2 zebra[/url] [url=http://www.hyperdunk-2017.com]hyperdunk 2017[/url] [url=http://www.asicsgelkayano.com]asics gel kayano[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.nikerosherun.us.com]nike roshe run two[/url] [url=http://www.mizunoshoes.us.com]mizuno running shoes[/url] [url=http://www.nmdhumanrace.us.com]nmd human race[/url] [url=http://www.airmaxnike2017.us]nike air max 2017[/url] [url=http://kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.nikesbdunk.us]nike sb dunk[/url]

JasonLof 2018. január 18. 22:55:10

<a href=„http://coviagrapeps.com/”>viagra pills</a>

<a href=„http://pillssedkun.com/”>generic ed pills</a>

<a href=„http://secialispenz.com/”>buy cialis online</a>

<a href=„http://wogenericizviagrapen.com/”>buy generic viagra online</a>

vioagra

JasonLof 2018. január 19. 12:49:17

[url=„http://coviagrapeps.com/”]herbal viagra[/url]

[url=„http://pillssedkun.com/”]ed pills online[/url]

[url=„http://secialispenz.com/”]generic cialis[/url]

[url=„http://wogenericizviagrapen.com/”]canadian generic viagra[/url]

cialis back pain remedy

BobbyBuh 2018. február 24. 9:16:29

Finals final season, Arsenal's performance [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] is just not very ideal, although the data well, but the efficiency is not high, and his returning pass error, defensive irvine was made key 3 points have become a „black spots” time, apparently, in hope that within this to prove himself.


No, after the opening, the three points from the database and didn't attack two shots, on the particular contrary, the knight about three points would hit quite a few over there. Garage or concentrate on defense, he para including lebron, Irwin, JR., have been people already, also possess successful prevention.


In moving past, did well in the actual Treasury, the ball with a teammate are fed adequately, but Mr Chu in numerous opportunity attack. 04 seconds left inside first quarter, garage dribble for the frontcourt, rhythm, but he's confident the take several steps away from the three-point line and it's really necessary to make [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] techniques, the ball! This can be the warriors in the first 3-pointer today. Soon, the Treasury and using second chances on the right side of the beds base again in a 3 details!


It is worth mentioning which the opening, the garage right arm was wearing some sort of black gear, it is also because his right elbow within the game before the old injury carries a relapse, however, with the sport, he has to take off protective devices. Gear, it appears, has affected the handle, before he took off after i feel much better.


Inside against lebron James, the defense is progressing very well in the Arsenal, but after he was lebron was a knocked out, the referee features [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] blown the garage blocking foul, garage on the ground is various, make action towards the referee said lebron knee.


In breakthrough, garage is also a difficult moves, a myriad of people all the technique up his defense, which includes lebron, but Treasury first in many dazzling dribble move Thompson, after air and rival crash cases, the hard to score.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.us.com]<strong>kyrie irving shoes</strong>[/url] [url=http://www.johnwallshoes.us.com]<strong>john wall shoes</strong>[/url] [url=http://www.curry-shoes.com]<strong>curry shoes</strong>[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]<strong>adidas alphabounce</strong>[/url] [url=http://www.adidassuperstar.us.org]<strong>adidas superstar</strong>[/url] [url=http://www.adidasnmdr1primeknit.com]<strong>adidas nmd r1 primeknit</strong>[/url] [url=http://www.yeezytriplewhite.com]<strong>yeezy boost triple white</strong>[/url] [url=http://www.curry4footlocker.com]<strong>curry 4 Shoes</strong>[/url] [url=http://www.kobe-10.org]<strong>kobe 10</strong>[/url] [url=http://www.kyrie-4.com]<strong>kyrie 4</strong>[/url] [url=http://www.curryshoes.us]<strong>curry shoes</strong>[/url] [url=http://www.curry3shoes.com]<strong>curry 3 shoes</strong>[/url] [url=http://www.asicsgelkayano.com]<strong>asics gel kayano</strong>[/url] [url=http://www.kobe–shoes.com]<strong>kobe shoes</strong>[/url] [url=http://www.nikekyrie4.us.com]<strong>kyrie 4</strong>[/url] [url=http://www.airmax90.us]<strong>air max 90</strong>[/url] [url=http://www.adidasboost.us.com]<strong>adidas boost</strong>[/url] [url=http://www.adidaspureboost.us.com]<strong>adidas pure boost</strong>[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]<strong>adidas crazy explosive</strong>[/url] [url=http://www.lebron15ashes.com]<strong>lebron 15 ashes</strong>[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]<strong>kyrie irving jersey</strong>[/url] [url=http://www.stephencurry-shoes.com]<strong>stephen curry basketball shoes</strong>[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]<strong>yeezy shoes</strong>[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]<strong>adidas porsche design shoes</strong>[/url] [url=http://www.adidasiniki.us.com]<strong>adidas iniki</strong>[/url] [url=http://www.wholesalehats.us]<strong>wholesale caps</strong>[/url] [url=http://kyrieirvingjersey.com]<strong>kyrie irving jersey</strong>[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]<strong>kyrie 4</strong>[/url] [url=http://www.mizunoshoes.us.com]<strong>mizuno running shoes</strong>[/url] [url=http://www.curry-1.com]<strong>curry 1</strong>[/url] [url=http://www.ultraboostshoes.us.com]<strong>adidas ultra boost</strong>[/url] [url=http://www.kevindurantjersey.us.com]<strong>kevin durant jersey</strong>[/url] [url=http://www.nikerosherun.us.com]<strong>nike roshe run</strong>[/url] [url=http://www.kobebryantjersey.us]<strong>kobe bryant jersey</strong>[/url] [url=http://www.nikelunarforce1.com]<strong>nike lunar force 1</strong>[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]<strong>ultra boost adidas</strong>[/url]

BobbyBuh 2018. február 24. 9:26:30

„I got used to my evaluation, ” curry recalled,[url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] „people said I was too short, don't perform college basketball, then for the same reason that I cannot play in the NBA. People don't even think I can play defend, then said I am not a pure point guard, until October of not too long ago, I also found that the general manager of funny in my experience as the league 3rd good shooting guard. I've got not yet fully participate in their full potential, so i set a higher regular to himself, committed to continuously improve to get more outstanding. ”


„We've never met a person with [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] him so great shooting in all directions, ” warriors coach level Jackson said, „and rotate, stop and go empty-handed, get hand, step back, lower leg, in the face of two double forced to help......, any thought of taking pictures mode, you can see he's astonishingly. We have certainly not seen anyone can achieve this level, his Steve Nash (microblogging) played a higher level, the two-time MVP merit, shooting is incredible, but it is also a level. And the other like reggie callier, Chris mullin, such because dell and I played together - Ellis, dell - Arsenal, they are almost all fantastic striker, but many people didn't garage so detailed, this guy is zero limit. ”


Timer as well as dance, 6 minutes [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] in addition to 30 seconds, Davis is doing everything we can to nearby the garage, but still late step. Garage again to finish a beautiful jumper - it isn't strictly jumper, his toe will be outside the ground, under the condition on the body is still increasing, use forefinger and middle finger touch to try and do the hand. Treasury system slightly back. This not only makes his moves difficult to block, as well as between the ball and floor a great additional 10 degrees Perspective. NBA players to time period takes 0. 6 seconds an average of, the garage from organizing action to dial the actual ball moves, it only takes 0. 4 seconds. Fast to make up for your deficiency of the garage height, the ball well prevent the opponent blocking fly toward the basket at the same time, the look of garage is always along with them. His arm still moves if the posture, and of his or her teammates has begun to pose three gestures...

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.us.com]<strong>kyrie irving shoes</strong>[/url] [url=http://www.barbourjackets.us.com]<strong>barbour jackets</strong>[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]<strong>adidas crazy explosive</strong>[/url] [url=http://www.adidasnmdxr1.us]<strong>adidas nmd</strong>[/url] [url=http://www.adidaszxflux.us.com]<strong>adidas zx flux</strong>[/url] [url=http://www.yeezyboost350v2.us]<strong>yeezy boost 350 v2</strong>[/url] [url=http://www.kyrie2.us]<strong>kyrie 2</strong>[/url] [url=http://kyrieirvingjersey.com]<strong>kyrie irving jersey</strong>[/url] [url=http://www.lebron-14.us]<strong>lebron 14</strong>[/url] [url=http://www.calvinklein.us.com]<strong>calvin klein</strong>[/url] [url=http://www.adidasnmdhumanrace.com]<strong>adidas nmd human race</strong>[/url] [url=http://www.curry-3.com]<strong>curry 3</strong>[/url] [url=http://www.kevindurantjersey.us.com]<strong>kevin durant jersey</strong>[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost350v2zebra.com]<strong>adidas yeezy boost 350 v2 zebra</strong>[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]<strong>jordan retro</strong>[/url] [url=http://www.puma-fenty.us]<strong>puma fenty<</strong>[/url] [url=http://www.stephencurryjersey.us]<strong>stephen curry jersey</strong>[/url] [url=http://www.stephencurry-shoes.com]<strong>stephen curry basketball shoes</strong>[/url] [url=http://www.lebron15ashes.com]<strong>lebron 15 ashes</strong>[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]<strong>nike air presto</strong>[/url] [url=http://www.nikehuarache.org]<strong>nike huarache</strong>[/url] [url=http://www.lebronjamesshoes.com.co]<strong>lebron james shoes</strong>[/url] [url=http://www.kobe–shoes.com]<strong>kobe shoes</strong>[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]<strong>ultra boost adidas</strong>[/url] [url=http://www.kd-10.com]<strong>kd 10</strong>[/url] [url=http://www.pumafentyslides.uspuma fenty slides</strong>[/url] [url=http://www.ultraboost-3.com]<strong>ultra boost 3.0</strong>[/url] [url=http://www.kyrieirvingshoes.com.co]<strong>nike kyrie</strong>[/url] [url=http://www.curry-4.com]<strong>curry 4</strong>[/url] [url=http://www.pumafenty.us]<strong>puma fenty</strong>[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]<strong>michael jordan shoes</strong>[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]<strong>adidas eqt</strong>[/url] [url=http://www.curry-1.com]<strong>curry 1</strong>[/url] [url=http://www.nikelunarforce1.com]<strong>nike lunar force 1</strong>[/url] [url=http://www.kyrieirvingbasketballshoes.com]<strong>kyrie irving basketball shoes</strong>[/url] [url=http://www.wholesalehats.us]<strong>wholesale caps</strong>[/url]

Szólj hozzá!

Név: (kötelező)

Ábra:

Ha van felhasználó neved, inkább jelentkezz be! Ha nincs, inkább regisztrálj!

Küldés

A Font. Hal. blog

A magyar kulturális közvédelem, és az internacionális értékkommandó primer vészharangja. Ezt eddig nem értem, de tovább olvasok, hátha >>>

Weblog, mikroblog, issue-blog© a sokoldalú honért. Echte vengerszkij gondolatok. (Bátyánk az IGEN.)

Ráadás: Fontolva Twítelő

Mit keresel?

Keres

Twitter

Olvassuk

Nincsenek linkek

Cimkék

ökoharcos (3), életvezetés (2), évforduló (6), ünnep (3), bajnai (3), baloldal (8), belpol (30), budapest (6), Caritas in Veritate (3), critical mass (2), FHstreetart (3), fidesz (3), film (2), folyóirat (9), fontolva cinikus (2), fontolva nyaralo (5), gazdaság (3), glossza (2), gyurcsány (2), igazság (2), igazságosság (2), interjú (2), iszlám (2), izland (4), jobbik (8), kampány (15), karácsony (2), képek (2), külügy (3), külpol (8), kommentár (8), kommunizmus (2), lmp (2), másság (2), magyarellenesség (3), magyar koratörténet (3), magyarság (10), marx (2), média (6), mdf (6), művészet (4), monte grappa (2), mszp (5), munkáspárt (2), nácik (2), nyaralo (6), olasz (2), orosz (2), pogányság (2), reklám (2), szdsz (4), szemle (5), szeretet (2), szlovák (7), szolg közl (7), történelem (16), trianon (3), ukrajna (2), választás (3), választás2010 (4), válság (5), vallás (5), vendégszöveg (2), viccö (17), viktor (4), világ (6), világháború (5), web (2), zöld pardon (2)

Cimkefelhő

IGEN Cikkgyűjtő

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

Utolsó hozzászólások

Komáljuk

  • igen.hu – radikálisan mérsékelt
  • IgenHír.hu
  • Mandiner
  • Ne találjuk ki Magyarországot!
  • Csodaszarvas folyóirat
  • Kommentár.info
  • Monarchista

© 2008-2018, IGEN