Fontolva haladó

A nap kérdése

A Fontolva Haladó Crew kampánycsend előtti szavai

2010. április 9. 1:20 / Fontolva Haladó

Péntek éjféltől kampánycsend, így megragadjuk az utolsó pillanatokat arra, hogy szóljunk. A Fontolva Haladó többé-kevésbé világhírű szerzői és szakértői következnek. (A cikket Donald kacsás képekkel illusztráltuk.)

„permanens kihalás, váteszi erőfeszítések”
Constantinovits Milán

Némi, húsvétról maradt, magas oktánszámú ital felett elmerengve a következő, atombiztosnak tetsző prognózist rögzíthetjük. A voksolás biztos győztese egyértelműen a Fidesz lesz, meglátásunk szerint jelöltjei majdnem az összes egyéni választókörzetben győzelmet vagy legalább első helyet érnek el. A leadott szavazatok 58-61 százalékát fogja begyűjteni a Viktor vezette narancskonzervatív mamutpárt. Vagyis nem lesz kétharmad, ám ezért nem az álláspontunk szerint sürgősen pártjelvényragasztó-kisiparossá lefokozandó Kubatov Dzsí a felelős, hanem az utóbbi hetekben megerősödő zöldhullám. (Erről később.) Második helyre a radikálpopulista Gyorsvona száguldhat be, jóslatunk szerint 15-18 százalékkal. Egyéni körzeteket tekintve Borsodban és Hevesben akár az élen is végezhetnek a jobbikosok, ami muníciót adhat a két forduló közötti Fidesszel való (előre borítékoltan sikertelen) egyezkedésekhez. A dobogó harmadik lépcsőjére az utolsókat rúgó, morálisan megszopkodott, majd kiköpetett szocialistákat prognosztizáljuk, 14-17%-kos "eredménnyel". Esetleg a battonyai (Karsai Búzatüzelő József) vagy az angyalföldi (Tóth Jóska) körzetekkel vigasztalódhatnak, bár ezeken a helyeken is csak az első fordulóban kerülhetnek az élre. Praktikussági okokból kedvező lesz az alacsony mandátumarány számukra, hiszen a különféle büntetőjogi eljárások és a permanens kihalás miatt így is épphogy feltölthetik a rendelkezésre álló helyeket. Negyedik bejutóként számolunk az LMP-vel: a tényszerű program helyett ordító vákuummal bíró (szinesztézia!), trendien alter handabanda 5-7%-ot jelenthet nekik. Az MDF néven futó adminisztratív képződményt 2-4 százalékra valószínűsítjük; egy biztos: nem Retkesnek majd örömükben... A Civil Mozgalom nem ér el számottevő eredményt. Prognózisunk királyi (nem az andrási!) többes számát Horváth Adolf okozza, aki Török Gábor szellemeként reinkarnálódva segítette váteszi erőfeszítéseim.

állatkerti várakozások
Pelikán József

Édespofák ezek a kollégák, hogy csütörtök este rángatnak fel a gáton, hogy „te Józsi, ha nem akarod lemosogatni a kampánycsend-sértésért járó bírságot, akkor mostan somjál még oda". Legyen. Már most a legnagyobb izgit az okozza, hogy biz a Jobbiknak köszönhetően a Jóisten állatkertjének egy igen válogatott része fog általesni az országgyűlés szimbolikus bejáratán (no nem az összes olyan, de mondjuk a szkinhed Zagyva Gyula minket pl. zavar, Novák Előd is inkább foglalkozhatna azzal, hogy diplomázzon, nem is beszélve Szegedi Csanádról, aki egy átlag lakossági fórumon úgy fest, mint egy bajor élelmezési tiszt, aki megszedte magát a háborúban). Ez nem katasztrófa persze, meg hát választói akaratból történik, de úgy látjuk, hogy amint elmúlik az Jobbik újdonságértéke, és marad az a buta japánkodás meg póverkedés, meg az iszonyat gáz médiájuk ilyen címlapokkal (ha én pártelnök lennék, és kardot fotosopolnának a kezembe, leverném a szerk. kezét, az hótzicsi), bizony kiábrándító lesz. Persze nem akarunk úgy tűnni, mintha a Jobbik lenne a legnagyobb problémánk, ezért most nagy nyilvánosság előtt publikáljuk, milyen hangot fogunk kiadni az első percben, amitől kezdve az SZDSZ nincs a parlamentben.

Tehát akkor videó arról, milyen hangot fog kiadni Pelikán az első SZDSZ mentes parlamenti napon:

*a szerző tanú, gátőr

mink tehát bízunk
Borbás Barnabás

„ha a választások után sikerül új légkört teremteni, az energiákat szabadíthat fel." - ezt Sólyom László mondta egyik utolsó 2009-es interjújában. És jól mondja az öreg, mint rendesen. A közélet néha bepállott, néha odakozmált légköre oroszlánrészben a most takarodni készülő kurzusnak, abban is döntően Gyurcs. vibráló, akarnok technokrata személyiségének köszönhető. Mink tehát bízunk, ha már ezek végre húznak el.
Rock the vote.

„radikális posztkommundemokrata liberálnáci monarchiális nagyhercegség
Lajos Marsall

Ez lesz, nem más. És én ezt már '97-ben megmondom, ha valaki megkérdezi. Április 11-én a szavazóurnákban mindenki ráhelyezi a megfelelő X-et a megfelelő karikára. A nemzeti ötödölő végén lehull a lepel, a lapok összesítésekor az X-eket kivágva a három párt teljes frakciója némi vodkanarancs társaságában kirakja Göncz Árpád fényképét. A háttérben Vona Gábor és Kóka János pókereznek, a tét a Lánchíd dekorációja: rózsaszín tüll-lampionok, vagy árpádsáv. Navrasics Tibor és Gyurcsány Ferenc (könnyed táncot lejtve) Baló György moderátori felügyelete mellett felváltva szavalja a Nemzeti dalt, míg Orbán Viktor Morvai Krisztina csillogó tekintetétől övezve egy sarokban csendben gyakorolja a komoly fejjel való szónoklást. Másnap a Strabag és a BKV társfinanszírozásában létrejött új magyar médiakonszern, a Magyar Népszabadság különrovata főoldalon hozza le az N-párti nagykoalíció megalakulását (Török Gábor és Mérő László elmélete szerint N tetszőlegesen nagy pozitív egész szám). A radikális posztkommundemokrata liberálcári monarchiális nagyhercegség kikáltására szerdán kerül majd sor. Szűrös Mátyás szeretné elhappolni a nagy lehetőséget, de ő már egyszer kiáltott, a szerencsés nyertes Fekete Pákó (Grétsy László féléves munkája van benne). Sólyom László éppen zöldet ültet a Tubesen, így nem lehet jelen, utódja Dévényi Tibor, aki egy csapásra jó hangulatot teremt határainkon innen, és túl. A politikai korrektség jegyében a mértékadó lapok emberei újragondolják eddigi munkásságukat, így az immáron LajcsyMarcsy-ként aposztrofált néhai bölcs megmondó leteszi a lantot, és civil szakmájának megfelelően Nemcsák Károly informatikai miniszter új projektjén, a digitális-kakaó biztos intelligens papírrepülőn dolgozik majd.

„csak a KDNP
Csodatevő Nikola

Hiába a kampánycsend, létezenk a kampányolásnál sokkal rafináltabb módszerek is a szavazók zavarba eljtésére. Ilyen például a szavazóhelység bejáratánál sokkoló információs plakát, melyen gagyin megrajzolt figurák segítségével szemléltetik, hogy X mellett + jellel is lehet érvényesen szavazni. Na de milyen már kiskereszttel áthúzni egy kört? Mennyire életidegen mozdulat az, hogy egy kört nem iksz-szel választunk ki? (vö. tippelős dolgozat vagy zh, amőba stb.) Az idei szavazás számomra más lesz, mint az eddigiek: kereszttel fogok szavazni. Természetesen a KDNP-re. (No, nem a Semjén miatt, csak azért, mert tudom, hogy ők fognak győzni nagyon.)

Hozzászólások:

Dubai 2010. április 9. 12:21:26

Retkesnek majd örömükben? - betegek vagytok xD

Milán 2010. április 9. 12:23:15

Pelikán 8 éve várt óbégatását kérem diktafonnal rögzíteni!!!

Pelikán József 2010. április 9. 13:59:02

Julio Baptista nincs akkora örömforrás, mint az szdsz tud lenni.
Nagyon várom, csak félek, nem lesz róla emlékanyagom.

ISD 2010. április 9. 17:48:45

Az SZDSZ mentességre van 7, azaz hét sör a hűtőben...

Rudi 2010. április 9. 22:39:07

Rudi: Nem gondoljátok, hogy az LMP-ben gyülekeznek a volt SZDSZ-esek, csak most
„zöldek”-nek maszkírozzák magukat?
Amúgy, én is a választások utáni egészségesebb légkörben reménykedem.

ISD 2010. április 10. 15:46:32

De igen, az LMP és az MDF kiesésére még 7 sör van behűtve,

Gandalf 2010. április 10. 16:54:56

„A leadott szavazatok 58-61 százalékát fogja begyűjteni a Viktor vezette narancskonzervatív mamutpárt. Vagyis nem lesz kétharmad”

58-61 százalékos eredménnyel a magyar választói rendszer faramuciságából következendően simán megkapnák a parlamenti mandátumok kétharmadát.

Hulk 2010. április 10. 18:22:34

Vagy igen vagy nem, sok múlik a területi listákról a kétharmados szabállyal a kompenzációsra vándorló negatív szavazatokon. 1990-ben az MSZP 11%-ot gyűjtött és 8-at birtokolt az ogy-i mandátumokból. Egyébként, ha engem kérdeztek (mert miért ne tennétek hehe), azt mondom, hogy a Fidesz közelébe sem lesz a 2/3-adnak-

MohaBá 2010. április 11. 1:21:38

lajosmarsall mondta jól, lehet valami összeesküvés-féleség készül...
több helyről hallottam a fidesz-mszp nagykoalíció megalakulását rebesgetni. Nem tudom. Csak azt, hogy hova fogok X-et tenni. Vagy fütyit rajzolni, merthogy kis utánakeresés után kapjuk, hogy szép szubkultúrája alakult ki a fütyivelszavazásnak.

theon 2010. április 11. 10:12:49

torokgaborelemez.blog.hu/2010/04/10/132_hogyan_alakul_a_reszvetel - érdemes a részvételi arányokat figyelni!

Fatermutter 2010. április 12. 10:54:40

A szocikat kettővel alulmértétek, a Fideszt néggyel felül de még mindig ez volt a legpontosabb előrejelzés, amit olvastam. Respect az lmp bejelzéséért is4

Nempesti Eumán 2010. április 13. 13:17:52

GYORSTOTÓ

A cikkben hivatkozott fotó kapcsán
barikad.hu/sites/barikad.hu/files/images/B14_web.jpg
kérdésem, hogy mit is ábrázol?

1. Jelmezbál az óvódában.
2. Célfotó a parasztolimpián.
X. Szökési kísérlet a Szondi-tesztből.

Pelikán József 2010. április 13. 14:03:14

2. Célfotó a parasztolimpián.

vagy

+1: röplap a Keresztes-Fischer Ferenc Emlékkonferencia alkalmából.

árpi 2010. április 15. 1:22:42

Elemzés az első fordulóról mikor lesz? már várom!

chubakka 2010. április 15. 17:13:14

árpi már megvolt az első forduló; de milyen régen! 2006. április 9-én. Na, most jól lemaradt. Jaj-jaj! (Kétségbeesett, fejfogó fejrázás) Mi lesz most? (Hangos zokogás.)

IonaScese 2017. február 11. 3:43:10

Авторегистратор Каркам Tiny этот как описано в Fontolva halado – A Fontolva Halado Crew kampanycsend elotti szavai
alschool.kz/user/Pus.dog/
gmodportal.ru/user/Pus.hix/
l2help.lt/user/Pus.angem/
webbbs.gyyx.cn/space-uid-171659.html
afuforum.ipb2.ru/index.php?showuser=5129

Каркам Tiny - модель 2017 года, отличающаяся сверхкомпактными размерами, с качеством съемки Full HD (1920х1080 пикселей при 30 к/с). <a href=http://bbs.ipa001.com/home.php?mod=space&uid=414074>авторегистратор</a>
<a href=http://pocherk.in.ua/user/Pus.Tek/>авторегистратор</a>
<a href=http://calgarywelife.com/home.php?mod=space&uid=204208>авторегистратор</a>
<a href=http://sunactu.site11.com/member.php?action=profile&uid=63433>авторегистратор</a>
<a href=http://bigfacecook.com/home.php?mod=space&uid=371983>авторегистратор</a>
Авто-Видеорегистратор Каркам Tiny работает на процессоре Ambarella A2S70 и имеет такие полезные функции, как «антиблик», «антисон», «копия для протокола», «штамп госномера» и др

IetoScese 2017. február 12. 13:07:12

Jesse you said этот [url=http://vip.jianzhilou.com/home.php?mod=space&uid=140625]Ремонт холодильников реутов[/url][url=http://bbs.chinatex.org/home.php?mod=space&uid=490717]Ремонт холодильников реутов[/url].
He’s been on edge ever since she left. club.cgwx.com/home.php?mod=space&uid=608995 do ko-kos.ucoz.ru/index/8-58626 Fontolva halado – A Fontolva Halado Crew kampanycsend elotti szavai

Cunisbit 2017. február 13. 7:24:00

Faith you said этот [url=http://time4ride-2.at.ua/index/8-42326]Ремонт холодильников реутов[/url][url=http://hunters.ucoz.net/index/8-29049]Ремонт холодильников реутов[/url].
Igor followed in his father’s footsteps, he became a doctor, too. odm.su/user/CjoLib/ do forums.ticats.ca/memberlist.php?mode=viewprofile&u=61354 Fontolva halado – A Fontolva Halado Crew kampanycsend elotti szavai
103fm.tt/?p=2669
103fm.tt/?p=2671
103fm.tt/?p=2679
103fm.tt/?attachment_id=2723
103fm.tt/?attachment_id=2791

LokeNog 2017. február 16. 6:42:03

Dude, this is really cool! You definitely come with awesome articles. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

Mr.XNog 2017. február 20. 10:29:39

We can make room for one more dog.
[url=http://parusnaya-regata.ru/node/20]http://parusnaya-regata.ru/node/20[/url] or mbdou18.edummr.ru/?attachment_id=257 ok

Oliasoilt 2017. február 25. 16:13:04

Hay. Many of them bit the dust in that war.

LOnosoilt 2017. február 27. 1:02:01

Тay. Igor followed in his father’s footsteps, he became a doctor, too.
0452fada.com/home.php?mod=space&uid=41817
legeon.moy.su/index/8-2215

Olkladia 2017. március 1. 17:24:08

That's great! I'm so proud of you. I searched high and low for my lost cat.

Oiladia 2017. március 3. 4:02:22

I thought I asked you to be here by nine o'clock. Who is to blame for this awful mistake? Tom is to blame for this mix-up.

Bora.U.lFuh 2017. április 3. 13:19:27

My sister takes a dim view of the way I raise my children.
You did a great job!

Just gone crazy or something. It would be good if you gave up smoking.

Ulona .lSwelt 2017. április 8. 7:01:45

From now on, I forbid you to go there. www.spaziorock.it/forum/viewtopic.php?f=255&t=4578&p=109292
It's terrible!

Just gone crazy or something. That store opens at 9 am and closes at 6 pm.

Ремонт холодильников lSwelt 2017. május 2. 2:16:33

Our company is up against serious attempts of hostile takeover.
www.gusturicutraditie.ro/index.php/forum/in-neque-arcu-vulputate-vitae/114785
You did a great job!

Ремонт холодильников lSwelt 2017. május 3. 8:33:46

You can trust it, it’s firsthand information.
fnjinkdesigns.ch/index.php/forum/donec-eu-elit/15569
Don't get upset.

Ilza lSwelt 2017. május 21. 7:15:23

I found out that Maria left town.
aloook.com/space-uid-63663.html
mixfigthmu.ucoz.ru/index/8-20141
33sn.net/home.php?mod=space&uid=41875

There’s no use talking to him about his spending habits, so save your breath.
pro-players.3dn.ru/index/8-17908
school1-nmsk.ucoz.ru/index/8-10498

Don't worry. Everything will be all right.
[url=http://www.osirusmmo.com/forum/suggestion-box/120578]http://www.osirusmmo.com/forum/suggestion-box/120578[/url]

Rrepair lSwelt 2017. május 26. 7:24:38

She will get what she wants by hook or by crook.

Finna lSwelt 2017. július 18. 20:02:18

He dropped out of school last year.
forum.cacaoweb.org/index.php/topic,1352819
www.l2caprica.com/foro/index.php?topic=90609
osefland.xoo.it/t230.htm#p1563

Relax.
[url=http://www.boundtoburn.com/lightandshadow/index.php?topic=372700]http://www.boundtoburn.com/lightandshadow/index.php?topic=372700[/url]
[url=http://forum.orion.lg.ua/index.php?topic=400.new#new]http://forum.orion.lg.ua/index.php?topic=400.new#new[/url]
[url=http://catamaranmt2.forumup.it/viewtopic.php?p=19931]http://catamaranmt2.forumup.it/viewtopic.php?p=19931[/url]

Ok

Finna lSwelt 2017. július 18. 22:04:52

He’s been on edge ever since she left.
creanews.fr/forum/viewtopic.php?pid=2126985
osleu.org/forum/index.php/topic,222992
nikita.weareflo.com/simpleforum/index.php?topic=747229
onepointhealthmanagement.com/index.php/forum/donec-eu-elit/86046-10
www.xivra.com/forums/index.php?topic=2113104

Terrible!
[url=http://www.thrashersunite.com/forum/suggestion-box/87861]http://www.thrashersunite.com/forum/suggestion-box/87861[/url]
[url=http://osleu.org/forum/index.php/topic,328723]http://osleu.org/forum/index.php/topic,328723[/url]
[url=http://jjlawton.co.uk/forum/index.php?topic=110045]http://jjlawton.co.uk/forum/index.php?topic=110045[/url]
[url=http://lyramt2.forumup.it/viewtopic.php?p=1210]http://lyramt2.forumup.it/viewtopic.php?p=1210[/url]
[url=http://info.myqqkidz.com/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/showthread.php?tid=269369]http://info.myqqkidz.com/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/showthread.php?tid=269369[/url]

Ok

Finna lSwelt 2017. július 19. 6:14:07

Hold it! I forgot my key.
www.mrston.ml/index.php?topic=496566
poneys-demoniaques.ogameteam.com/t72.htm#p192
kvarta-forum.ru/index.php?topic=36278
fear-some.com/forums/index.php?topic=208112
pophersey.forumup.it/viewtopic.php?p=484

Calm down.
[url=http://blackjack-s4.clicforum.fr/t311.htm#p5004]http://blackjack-s4.clicforum.fr/t311.htm#p5004[/url]
[url=http://www.chaatkachaska.com/index.php/forum/donec-eu-elit/5988]http://www.chaatkachaska.com/index.php/forum/donec-eu-elit/5988[/url]
[url=http://notariosdelperu.com/index.php?topic=369021]http://notariosdelperu.com/index.php?topic=369021[/url]
[url=http://www.kktech.ac.th/forum59/index.php?topic=232815]http://www.kktech.ac.th/forum59/index.php?topic=232815[/url]
[url=http://cadillac-ct-club.ru/threads/141/]http://cadillac-ct-club.ru/threads/141/[/url]

Ok

Finna lSwelt 2017. július 20. 10:19:26

Nina got a foot in the door because her friend works in that company.
pgnorge.com/showthread.php?71245-ziwckeaujy&p=106817&posted=1#post106817
kvarta-forum.ru/index.php?topic=31575
www.talkgold.com/forum/member.php?430666
www.ninjaevolution.net/ben/viewtopic.php?pid=614474
forum.cacaoweb.org/index.php/topic,1305859

Joy, happiness
[url=http://www.forumwireless.com.br/index.php?showtopic=279841]http://www.forumwireless.com.br/index.php?showtopic=279841[/url]
[url=http://posgradosupn.com/smf/index.php?topic=643321]http://posgradosupn.com/smf/index.php?topic=643321[/url]
[url=http://lordrenzfurniture.com/smf/index.php?topic=443025]http://lordrenzfurniture.com/smf/index.php?topic=443025[/url]
[url=http://forum.society.org.tw/viewtopic.php?f=10&t=50049]http://forum.society.org.tw/viewtopic.php?f=10&t=50049[/url]
[url=http://lunch-ro.net/cp/fluxbb/viewtopic.php?id=835403]http://lunch-ro.net/cp/fluxbb/viewtopic.php?id=835403[/url]

Ok

myy 2017. augusztus 17. 11:46:42

www.oakley-outlet.fr/, www.designer-handbags.vip/, www.north-face.com.co/, www.hollister-outlet.com/, coach.euro-us.net/, www.michael-korsbags.com.co/, www.nike-free5.com/, buccaneers.nflvstore.com/, www.pandora-charmscanada.ca/, kings.nba-jersey.com/, trailblazers.nba-jersey.com/, browns.nflvstore.com/, www.coach-factoryoutlet.net.co/, www.australia-oakleysunglasses.com/, www.supra-footwear.net/, www.rolexwatchesforsale.us.com/, www.oakley-outletonline.com.co/, www.swarovski-canada.ca/, www.burberrys-outletonline.com/, www.adidasshoes.com.se/, colts.nflvstore.com/, saints.nflvstore.com/, www.nikefreeshoes-inc.co.uk/, www.hermesoutlet.shop/, www.north-faces.org.uk/, www.ralph-lauren-uk.co.uk/, www.nikeshoes-canada.ca/, www.outlet-michaelkors.com/, www.hermes-birkinoutlet.com/, www.rolex-watchescanada.ca/, www.salomonshoes.com.de/, www.outlets-polo.com/, www.northfacejackets.fr/, www.babylisspros.com/, www.barbours-factory.com/, www.woolrich-jackets.com/, www.burberrybags.com.co/, www.christian-louboutinshoesoutlet.com/, www.cheap-jordans.com.co/, www.airjordans-shoes.com/, www.raybans.org.es/, www.cheapshoes.net.co/, dolphins.nflvstore.com/, www.true-religions.com/, www.reeboks.com.de/, www.hermesbagsoutlet.com/, www.burberry-outlets.ca/, www.louboutinshoes.jp.net/, www.converse-schuhe.com.de/, www.thenorth-face.com.co/, www.retrojordan-shoes.com/, www.ferragamos.co.uk/, www.airjordanshoes.com.co/, 49ers.nflvstore.com/, www.hollister-store.com.co.co/, 76ers.nba-jersey.com/, www.air-huarache-shoes.co.uk/, www.jimmychoo-shoes.com/, hornets.nba-jersey.com/, www.pandora-jewelry.com.de/, www.swarovski-online-shop.de/, www.cheap-baseballbats.us/, www.christian-louboutin-shoes.com/, www.new-balance-schuhe.de/, eagles.nflvstore.com/, www.sunglasses-oakley.com/, www.oakleys-outlets.net/, www.north-faceoutletjacket.com/, celtics.nba-jersey.com/, www.fredperrypolos.co.uk/, www.raybans.com.de/, www.katespades.com.co/, www.burberry-outlets.org.uk/, www.oakleys-sunglasses.mex.com/, clippers.nba-jersey.com/, www.raybans-outlet.nl/, www.birkenstockshoes.com.de/, www.salvatoreferragamo.us.com/, www.polos-ralphlauren.com.co/, www.cheap-mlbjerseys.us.com/, www.nhl-jerseys.net/, www.oakley-frames.com/, www.converse-shoes.net/, www.nba-jersey.com/, www.jordan.com.de/, www.michaelkors.so/, www.givenchy.com.co/, www.philipp-plein.com.co/, coachoutlet.euro-us.net/, www.tommy-hilfigers.net.co/, www.rayban-sunglasses.co/, www.nike-shoesoutlet.co.uk/, www.hollisterclothingcanada.ca/, www.mcmbackpacks.com.co/, www.fendi-outlet.in.net/, www.eccoshoesoutlet.com/, www.michael-kors-outlet.us.org/, www.cheap-nike-shoes.com/, www.dsquared2s.com/, www.jerseysfatory.com/, www.raybans-outlet.cc/, www.kate-spadebags.com/, www.burberrysoutletstore.com/, www.oakley-sunglasses2017.net/, www.thomas-sabos.com.de/, www.jeans-truereligion.com/, www.soccershoes.us.com/, www.raybans-outlet.com.co/, www.michaelkorsoutlet.mex.com/, bucks.nba-jersey.com/, www.michaelkors.mex.com/, www.oakley-sbocco.it/, www.softballbats-sale.com/, nets.nba-jersey.com/, www.burberry-bagsoutlet.co.uk/, www.raybans-glasses.com.co/, www.nba-shoes.com/, www.michaelkors-ins.com/, www.outlet-pradas.com/, www.oakleys-sunglass.com.co/, www.nike-mercurial.com/, www.adidas-shoesoutlet.com/, www.nflvstore.com/, www.nike-factory.com.co/, www.tommyhilfigerca.ca/, www.new-balanceshoes.com/, giants.nflvstore.com/, www.tommyhilfigers.nl/, pelicans.nba-jersey.com/, michaelkors.euro-us.net/, www.outlet-eyeglasses.com/, www.supra-footwears.com/, www.outlet-oakleys.com/, www.oakleys-sunglasses.com.co/, www.calvinkleinsoutlet.com/, jazz.nba-jersey.com/, www.timberland-boots.com.co/, patriots.nflvstore.com/, www.outlet-tommy-hilfiger.com/, www.michael-kors-outlet.org.uk/, www.oakley-sunglassessale.com.co/, www.vansshoes-outlet.com/, www.airmax-90.com/, www.mcm-handbags.org/, www.beatsbydre.com.co/, texans.nflvstore.com/, www.timberlandspaschere.fr/, www.long-champoutlet.com/, www.ralph-laurenpolos.co.uk/, vikings.nflvstore.com/, www.true-religionsoutlet.com/, www.mcms-bags.com/, www.outlet-mkors.com/, www.michaelkors-bags.us.org/, www.nike-airmax.com.co/, www.ralphs-laurenspolos.com/, www.christianlouboutin-shoes.ca/, grizzlies.nba-jersey.com/, www.soccershoes-outlet.com/, lakers.nba-jersey.com/, www.longchamps.com.co/, [b][/b], www.crystals-swarovski.com/, www.valentino-shoesoutlet.us.com/, www.barbours.us.com/, www.ray-bans.net.co/, www.outlet-michaelkors.co.uk/, www.beatsheadphone.in.net/, www.ralphlaurens.com.de/, www.nike-shoes.co.nl/, www.raybanoutlet.ca/, www.raybansbocco.it/, www.jackets-thenorthface.com/, www.tommy-hilfigers.de/, www.hollister-clothings-store.com/, www.outlet-oakley.com/, www.oakleys.org.es/, www.chromeheart-outlet.com/, www.ralph-laurenpolosoutlet.com/, azcardinals.nflvstore.com/, bulls.nba-jersey.com/, hawks.nba-jersey.com/, www.pradas.com.de/, chiefs.nflvstore.com/, www.cheap-jerseys.mex.com/, www.outlet-pradahandbags.com/, www.raybans-sunglasses.net.co/, www.pandorajewellery.com.au/, www.marcjacobs-outlet.com/, www.mizuno-running.net/, www.oakleysoutlet.com.co/, www.michael-korsoutletonline.com.co/, www.clothes-outletstore.com/, www.nike-free-runs.com/, www.new-balanceshoes.es/, lions.nflvstore.com/, www.ralph-lauren-polos.us.org/, www.nike-rosherun.co.nl/, www.cheap-michaelkors.com.co/, www.mlb-jerseys.us.com/, www.asicsoutlet.net/, www.tommyhilfigers.de/, www.oakleys.com.de/, www.ok-em.com/, www.outletonline-ralphlauren.com/, www.cheap-watches.in.net/, bengals.nflvstore.com/, www.vans-shoes.co.uk/, packers.nflvstore.com/, www.ralphs-laurenpolos.co.uk/, www.prada-shoes.us.org/, wizards.nba-jersey.com/, bills.nflvstore.com/, www.dsquared2-outlet.com/, www.ralphlauren-canada.ca/, [b][/b], www.coach-outletonline.ca/, www.nike-roshe-run.de/, www.swarovskis-sale.co.uk/, www.longchampbags.vip/, www.giuseppezanotti.com.co/, www.nike-airmax.com.de/, www.timberland-shoes.com.co/, www.mcm-handbags.com.co/, www.bcbg-canada.ca/, raptors.nba-jersey.com/, www.laurenralphs-outlet.co.uk/, www.bottega-bags.com/, www.raybans-cher.fr/, www.chiflatironhair.us.com/, www.asicsoutlet.com.co/, www.scarpe-hoganshoes.it/, www.hollister-clothings.us.com/, warriors.nba-jersey.com/, www.coachfactory.cc/, www.celinefactory.com/, ravens.nflvstore.com/, www.nikeairmax-australia.com/, jets.nflvstore.com/, bears.nflvstore.com/, www.canada-michaelkors.ca/, www.basketballshoes.com.co/, www.nikeair-max.es/, www.michael-korsukpurse.co.uk/, www.airmax-shoes.com/, www.adidas-store.net/, www.lacosteoutlet.com.co/, www.fidgetspinner.us.com/, www.fitflopoutlet.com/, www.salvatore-ferragamos.com/, www.giuseppes-zanottishoes.com/, www.nikeshoes-outlet.com/, www.jewelrys-swarovski.com/, rams.nflvstore.com/, www.polo-ralph-lauren.de/, www.coachsoutletonline.in.net/, www.michaels-korsoutlet.com/, www.polo-ralphlaurens.us.com/, www.long-champhandbags.com/, www.truereligions.net/, www.nfl-jersey.us.org/, cowboys.nflvstore.com/, www.adidas-shoes.nl/, www.ferragamo.net.co/, www.newbalance-canada.ca/, www.marc-jacobs.us.com/, www.adidas-shoes.es/, www.thomassabos-jewelry.co.uk/, www.nike-paschers.fr/, www.outlet-pradabags.com/, www.nike-shoes.com.co/, www.co-aol.com/, www.ferragamos.us.com/, www.ed-hardy.us.com/, www.swarovski-australia.com.au/, raiders.nflvstore.com/, pistons.nba-jersey.com/, www.nike-air-force.de/, www.juicy-coutureoutlet.com/, www.michaelkorsoutlet.se/, www.adidassuper-star.de/, www.coach-outlets.net.co/, www.new-balanceoutlet.org/, pacers.nba-jersey.com/, www.puma-shoes.de/, www.nike-free-runs.de/, www.nikeair-max.ca/, www.nikeshoes.org.es/, www.montrespaschers.fr/, www.nike-airmaxs.fr/, www.coachfactory.shop/, [b][/b], knicks.nba-jersey.com/, www.bcbg-dresses.net/, titans.nflvstore.com/, www.iphonecases.net.co/, www.christian-louboutins.com/, www.birkenstocks.com.de/, www.nike-shoes.com.se/, www.outletburberrybags.com/, www.jimmychoos-shoes.com/, oakley.blackofriday.com/, suns.nba-jersey.com/, www.nike-store.in.net/, www.ray-bansoutlet.com.co/, www.chiflatiron-hair.com/, www.michael-kors.cc/, www.burberryonlineshop.de/, falcons.nflvstore.com/, www.mbt-outlet.com/, www.adidas-schuheonline.de/, www.watches-rolex.co.uk/, www.outlet-toryburchshoes.com/, www.uhren-stores.de/, longchamp.blackofriday.com/, www.rolexwatch-outlet.com/, www.burberry-storevip.com/, www.adidas-shoes.ca/, www.cheap-jerseys.com.co/, www.designer-handbagsoutlet.us.com/, panthers.nflvstore.com/, www.outlet-burberrybags.com/, www.nike-rosherun.com.es/, www.outlet-toryburch.com/, www.longchampbags.com.co/, redskins.nflvstore.com/, www.nikeairmax.com.de/, www.timberlandboots-outlet.com/, www.outlet-pumashoes.com/, www.beats-by-dre.com.co/, www.zcoachoutlet.com/, www.watches-omega.com/, www.under-armouroutlet.com/, chargers.nflvstore.com/, heat.nba-jersey.com/, www.soccers-shoes.us.com/, www.rayban-sunglasses.fr/, www.the-northface.ca/, www.nike-shoesoutlet.com/, www.the-northface.com.de/, steelers.nflvstore.com/, www.coach-factory.com.co/, www.outlet-true-religion.us.org/, www.fred-perry.org.uk/, www.iphone-cases.net/, www.nike-store.com.de/, www.polosoutlet-store.com/, www.hollisteronlineshop.com.de/, www.birkenstockshoes.com.co/, rockets.nba-jersey.com/, www.hollister.com.se/, www.cheapnhljerseys.us.com/, www.instylers.us/, www.nikeshoes.de/, www.oakleysunglasses-canada.ca/, www.nikefreerun-shoes.co.uk/, jaguars.nflvstore.com/, www.christian-louboutin.jp.net/, www.outlet-rayban.co.uk/, www.cheappandora-charms.co.uk/, www.christian-louboutinshoes.co.uk/, www.long-champ.com.de/, www.barbour.in.net/, www.barboursjackets.com/, www.pandora-jewelry.top/, www.airmax.com.se/, www.montblancpences.com/, www.michael-kors.com.es/, www.nike-maxshoes.fr/, thunder.nba-jersey.com/, www.outelt-ralphlauren.co.uk/, www.hogans.com.de/, www.cheap-juicycouture.com/, www.beatsbydrdrephone.com/, www.barbour-jackets.us.com/, www.omegas-relojes.es/, broncos.nflvstore.com/, www.ralphlauren-polos.com.co/, www.michaelkors.co.nl/, www.longchamp-outlet.com.co/, www.coachblackfriday.com/, www.jordan-retros.com/, www.outlet-ralphlaurenpolo.com/, www.burberrys-bags.com/, spurs.nba-jersey.com/, www.converses-outlet.com/, www.handbagsoutlet.in.net/, www.converseshoes-outlet.com/, www.nike-shoesoutlet.us.org/, www.the-northfacejackets.net.co/, www.hoganshoes.org.uk/, www.burberrys-handbags.com/, cavaliers.nba-jersey.com/, nuggets.nba-jersey.com/, www.horlogesrolexs.nl/, www.michaelkors.com.de/, www.hugo-boss.com.co/, www.rosherun-shoes.us/, www.michael-kors.net.co/, www.philipp-pleins.com/, www.australia-michaelkors.com/, www.nike-outlet.us.org/, www.outlet-true-religion.com/, www.jerseys-store.com/, www.armani-outlet.com/, www.cheapomegawatches.com/, www.pulseraspandora.com.es/, www.replica-handbags.com.co/, www.airmax2015.net/, www.versace-outlet.com/, www.mk-com.com/, timberwolves.nba-jersey.com/, www.air-maxschoenen.co.nl/, www.christianlouboutinoutlet.net.co/, www.coach-outlet.store/, www.air-huaracheshoes.co.uk/, www.newoutletonlinemall.com/, www.rolex-watches.us.com/, www.tommy-hilfigers.com.co/, www.cheap-raybansoutlet.com.co/, www.coachoutlet-online.com.co/, www.air-yeezys.com/, www.roshe-runshoes.co.uk/, www.vibram-fivefingers.in.net/, seahawks.nflvstore.com/, www.danskoshoes.in.net/, www.nike-skos.com/, www.bottega-venetasoutlet.com/, www.ralphlauren-au.com/, www.hoodies-store.com/, www.kates-spade.com/, www.ray-bans.co.uk/, www.vansschuhe.com.de/, www.the-northfaces.us.com/, www.levisjeansoutlet.com/, magic.nba-jersey.com/, www.raybans-outlet.net.co/, rayban.blackofriday.com/, www.mcm-backpacks.com.co/, www.nike-airmaxnc.co.uk/, mavericks.nba-jersey.com/, www.nike-huarache.co.nl/, www.tracksuits.com.co/, www.outlet-ralphlaurens.com/, www.oakleys-online.in.net/, www.nikerosherun.com.co/

BobbyBuh 2017. szeptember 9. 3:07:07

A couple steals in his Strategy, [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] in the first quarter, and the two steals to garage an overall total of 106 times inside playoffs career steals, which transcends the rick Barry, became the steals within the history of the warriors team from the playoffs.

Garage into seven three-pointers inside game, this also let their playoff three-pointers hit number up to 261, match the Robert horry, 9th three points in playoff historical past list. Distance comes 8th Chauncey billups, he additionally only six three things.

37 points in simply three games, came [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] your, and this is his shock as to, including playoffs) eighth score 35 + game with three alone, over 7 times of Russell westbrook, the top league.

So many record the very first world war, there is no doubt that this game can be considered to be the garage in this series played the top game. The first about three games, garage is averaging 35. 3 points and 5. 7 rebounds, 6 aids, shooting 40. 3% as well as 35. 3% from a few, compared with the frequent season shooting stage, some degree of decline, but the game, garage completely insane. The blazers in a number of players to hound him or her, but no one can certainly disturb his rhythm. Shed, as it were, in the game again to determine „day day” feeling.

11 three-point range out hand, hit [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] several goals, including vast miles of three points. Wearing warriors baseball hat sitting inside stands to watch the particular old garage, it also appears to possess son's playing god are most often some incredible performance. The lens towards the old garage, he could not help but shook the head.

Of course, regardless of what other people think, garage three points for his or her own performance with utter confidence. In the finally quarter the warriors with 88-58 big lead your blazers, garage outside the actual three-point line again, the ball clear of the one hand, he / she turned back field, the ball firmly to the basket, the whole pandemonium. Can put the three points in this state, the other party can say what?

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie 3 shoes[/url] [url=http://www.curry-2.com]curry 2[/url] [url=http://www.kyrie4shoes.com]kyrie 4 Shoes[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.kyrie1shoes.com]kyrie 1 shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.us]kyrie 4[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna creepers[/url] [url=http://www.adidaszxflux.us.com]adidas zx flux[/url] [url=http://www.kobe-10.org]kobe 10[/url] [url=http://www.nikepg1.us]nike pg1[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier-11.com]lebron soldier 11[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.bapehoodie.com]bape hoodie[/url]

BobbyBuh 2017. szeptember 9. 4:15:28

After having a brought the first [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] soccer ball, a garage at the particular match: each other presented a perfect diamond entrance, teammate Steve Blake flew that you follow up, left the clippers defend darren collison (microblogging) the space between two steps powering their closely, Danny granger would be the only defender in pull. This is the car port superior court intuition and understanding that embodies: his shot collection. He seems to recognize the defensive player on the ideas, can predict the next move, then strike early in advance. „When other people are doing gesture, garage in judgment, and the online game, this is Stephen is the greatest place, in this respect the actual league may be second to none. Find field space, know where the defense space will arise, it is the key in the art of his photos. Because no matter precisely how good your shots, much more exquisite technology, no room is useless. ”ESPN's Mark thorpe, once wrote with his article.


Garage with great care [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] observing the defense, he likewise have reason to be thus cautious. Before this, the warriors have had missed 12 goals in 13 shots before, is now 33 in order to 37 behind the clippers, disturbed from the right leg muscle pressure of garage after just one of 4. For storage area himself, this ball is important: before a season, he hit an increasing in NBA history along with 272 grains of about three points, if again founded three points today, his three points in 2010 hit number will surpass 200 mark. So that library will become the sixth in a row has at least two season hit 200 grains of three players, at the same occasion, still can have about three points to continuous hit game streak carry on and 54 games - it's going to be the warriors team historical past record.


„I like everything [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] related to the shooting, ” garage once said in an interview, „but with the best especially in perfect hands posture. When your body's in good rhythm, from standing in the feet and incapacitated, his hands to complete an effort, all series of joint actions will likely be calm and smooth, including waves. It's a wonderful feeling. ”.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.adidasnmdr2.us]adidas nmd r2[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost.us.com]adidas yeezy boost[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us.com]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.pumafentyslides.com]puma fenty slides[/url] [url=http://www.lebron-james-jerseys.com]lerbon james jerseyslebron jerseys}[/url] [url=http://www.adidasterrex.us]adidas terrex[/url] [url=http://www.airmaxnike2017.us]nike air max 2017[/url] [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] [url=http://www.tissotwatches.us]tissot watches[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.vanssk8hi.us]vans sk8 hi[/url] [url=http://www.hyperdunk2016.com]hyperdunk 2016[/url] [url=http://www.curry-1.com]curry 1[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna creepers camo[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url]

BobbyBuh 2017. szeptember 21. 16:47:21

Half-court finished,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] the garage 12 factors and 4 rebounds 6 helps, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 has the upper hand slightly. But as knight defeat within the second half, even their one-on-one hit his points. In this series, OuWenBen should have certain advantages in counterpoint, much like the finals last year, since the season of Christmas competitions, with their strong particular fortunes turned.


But today the warriors from the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] to get the rhythm. Actually, today most likely was clay - Thompson The almighty Owen, although Owen hit a dead before him, but clay height reach or to some degree, limits the Owen's invasion. In only a few times facing single singled out within his Arsenal, although Owen provides good performance, but also it's hard another for a knight.


Entire play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists in the Treasury, 6 of 11 three-point [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] pictures. 24 points and 3 rebounds, only two assists, Owen has scored 17 points inside first half, he scored seven points inside second half. Facing the big four of the mighty, and only Jordan Owen in one-on-one gain garage have chances, but today's garage to accomplish better.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kobe–shoes.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.timberlandshoes.us]timberland shoes[/url] [url=http://www.adidasyeezyboost.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]adidas eqt[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.com]puma rihanna creepers velvet[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.com]kyire 3[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4[/url] [url=http://www.lebronsoldier9.us]lebron soldier 9[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url] [url=http://www.kevin-durant-jersey.com]kevin durant jersey[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]ultra boost[/url] [url=http://www.curry2.com]curry 2[/url] [url=http://www.adidassuperstar.us.org]adidas superstar[/url] [url=http://www.airjordan-31.com]air jordan 31[/url] [url=http://www.nikeairmax90ultra.com]nike air max 90 ultra Hyyperfuse[/url]

BobbyBuh 2017. szeptember 21. 17:25:52

Like a core point guard, garage along with three split the difference is that they is the team attract and organizer. In additional words, he can't resemble novak on the perimeter around waiting for [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak to a comparison, everything also - reference counted for people each a 3-pointer assists objects, and to period, after statistics, novak found this season hit 3-pointers, 149, 146 can be a teammate's pass and hit; Three-point shots hit the 2nd more this season Ryan - Anderson isn't a exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] in 213, has 206 depends on your friend's passing.


The garage He every one of the 3-pointer this season, you will find 105 of 3 isn't sending (272), basically, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick in the team's star, such since flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, John, but often because someone errs, physical strength use, to the number of times few, and the hit ratio seriously isn't high. But obviously is definitely an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times isn't assists quantity highest in alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better when compared with lebron James thrown straight into more all 3-pointers, and the shooting is in a new league all five this kind of not assists free-throw shooting players from the fifth (41. 8%), both equally quality and quantity. Consumed together, the three points to help thrown into space isn't an easy thing, must have the forty percent three-point shots ought to create his own pictures, this how tired! Probably the most precious is, no make a difference when and where, and learning to make moves, garage has a higher percentage. It is no wonder that the manager of the enthusiast when Bob myers recently told the Associated Push said: „as long seeing that it's garage, to receive the ball is reasonable. ”.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.adidasalphabounce.com]adidas alphabounce[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie 3 shoes[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us]ultra boost adidas[/url] [url=http://www.wholesalehats.us]wholesale nfl hats[/url] [url=http://www.tissot1853.us]tissot 1853[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.balenciagashoes.us]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.curry-3.com]curry 3[/url] [url=http://www.kyrie3.us]nike kyrie 3[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.kobebryantshoes.us]kobe shoes[/url] [url=http://www.tissotwatches.us]tissot watches[/url] [url=http://www.lebron-james-jersey.com]lebron james jersey[/url] [url=http://www.kd-10.com]kd 10[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]porsche design shoes[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4[/url]

Szólj hozzá!

Név: (kötelező)

Ábra:

Ha van felhasználó neved, inkább jelentkezz be! Ha nincs, inkább regisztrálj!

Küldés

A Font. Hal. blog

A magyar kulturális közvédelem, és az internacionális értékkommandó primer vészharangja. Ezt eddig nem értem, de tovább olvasok, hátha >>>

Weblog, mikroblog, issue-blog© a sokoldalú honért. Echte vengerszkij gondolatok. (Bátyánk az IGEN.)

Ráadás: Fontolva Twítelő

Mit keresel?

Keres

Twitter

Olvassuk

Nincsenek linkek

Cimkék

ökoharcos (3), életvezetés (2), évforduló (6), ünnep (3), bajnai (3), baloldal (8), belpol (30), budapest (6), Caritas in Veritate (3), critical mass (2), FHstreetart (3), fidesz (3), film (2), folyóirat (9), fontolva cinikus (2), fontolva nyaralo (5), gazdaság (3), glossza (2), gyurcsány (2), igazság (2), igazságosság (2), interjú (2), iszlám (2), izland (4), jobbik (8), kampány (15), karácsony (2), képek (2), külügy (3), külpol (8), kommentár (8), kommunizmus (2), lmp (2), másság (2), magyarellenesség (3), magyar koratörténet (3), magyarság (10), marx (2), média (6), mdf (6), művészet (4), monte grappa (2), mszp (5), munkáspárt (2), nácik (2), nyaralo (6), olasz (2), orosz (2), pogányság (2), reklám (2), szdsz (4), szemle (5), szeretet (2), szlovák (7), szolg közl (7), történelem (16), trianon (3), ukrajna (2), választás (3), választás2010 (4), válság (5), vallás (5), vendégszöveg (2), viccö (17), viktor (4), világ (6), világháború (5), web (2), zöld pardon (2)

Cimkefelhő

IGEN Cikkgyűjtő

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

Utolsó hozzászólások

Komáljuk

  • igen.hu – radikálisan mérsékelt
  • IgenHír.hu
  • Mandiner
  • Ne találjuk ki Magyarországot!
  • Csodaszarvas folyóirat
  • Kommentár.info
  • Monarchista

© 2008-2017, IGEN